Sari la conținut
Forum Roportal
Gregory1992

Al treilea razboi mondial

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Hello. Am urmarit ieri o emisiune la TV despre "prezicatoarea" Vanga si zicea ca peste o luna va incepe al 3-lea Razboi Mondial. Mie mi se pare o aiureala. Voi ce credeti?

 

Nu neaparat, situatia la nivel mondial e cm agitata financiar. Pe de alta parte sunt zeci de arme noi ce trebuiesc testate , iar banii trebuiesc recuperati.

Editat de Ravl

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In 11 noiembrie cica va incepe al treilea razboi mondial dar nu stiu ce sa zic, cam tot ce a prezis ea s-a intamplat dar problema este sunt si date eronate? Am chiar si cartea despre ea acasa e din '89 :bye:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Oricum Rusia si celelalte mari puteri ale lumii au anuntat ca in viitorul apropiat in perspectiva absurda a unui razboi de amploare nu vor folosi armele nucleare in dotare. Ceea ce a fost in trecut ramane istorie, acum s-au semnat prea multe tratate in acest sens impotriva armelor nucleare. Cel putin Rusia nu va folosi cea mai mare bomba nucleara Tsar bomba de 50 de megatone, a precizat ca ar putea sa mai detina asemenea bombe dupa experimentul din data de 30 octombrie 1961 din arhipelagul Novaya Zemlya.

Editat de Johnny Paco

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×