Sari la conținut
Forum Roportal
Woowjustmy

prieteni falsi sau nu?

Postări Recomandate

Si eu am feelingul asta, ca sa zic sincer. Sa speram ca ne inselam, desi.. aici e vorba de optiune personala.

 

Pana la urma, tu stii cum e mai bine pentru tine.

acum serios iti spun ca nu am dat niciodata in prietenii mei si sigur nu o sa o fac acum.ati tras concluzia de la faptul ca am zis,citez"sa vezi atunci ce o sa iasa",daca da,atunci sa sti ca m-am referit la faptul ca o sa vars tot ce ma deranjat pana acum pt ca eu nu i-am jignit niciodata si asta e tot.am si alti prieteni cu care ma inteleg bine asa ca nu duc lipsa.cat despre tinuta morala nu cred ca SeqenenreTao este in masura sa vorbeasca de indata ce imi da sfaturi ca sa ai bat si asa mai departe.......am vrut sa ai dai un reply si lui da nu merge.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dar tu esti sigur ca lucrurile stau cum crezi tu?

Daca e o neintelegere? Daca nu te a vazut? Daca ce zicea cine zicea ca i au cerut aia voie - parca aia cer voie - nu e adevarat?

 

Dar cel mai important: stiu ca suna ciudat, ca in jurul tau asa este....dar... daca tu ramai in mediile astea in care asa se regleaza conturile, poti sa o sfarsesti si tu f rau...ai vazut, sunt atatea cazuri....se poate si altfel, sa stii....si totul incepe cu ce oameni selectezi sa ai langa tine....daca tu tii golani din astia aproape, mediul tau din ei e format....

 

 

Pana la urma, invata ti lectia, vezi ce inseamna o bataie data azi - maine se va intoarce importriva ta, si incearca sa faci curatenie in jurul tau....sa fii mai atent de cine te atasezi.

 

Oricum, la pitiponcii aia mici tii pentru ca iti place senzatia asta de protector al lor....dar pana la urma, povestea asta te invata si cata realitate e in spatele acelei senzatii, oricat de placuta este.

Editat de another_kind

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
.

sunt sigur ca m-au vazut,ca doar erau la cativa metri de mine si eu m-am uitat la ei cand s-au luat aia de mine dar au intors repede capul.....asta cu cerutul voie nu sunt asa de sigur,da chiar eu l-am vazut pe ala care a aranjat sa ma bata cum vb cu unul din prieteni mei....ca despre asta au vb atunci s-au de altceva,nu stiu,da ei sunt la acelasi liceu si mai vb din cand in cand........stiu ca nu trebuia sa il bat pe ala,poate o rezolvam in alt fel,dar am facut-o pentru ca prietenii mei m-au rugat si pt ca le-a pus cutitul la gat........si stiu ca sa intors impotriva mea,da ma asteptam ca sa ma ajute ca pana la urma pt ei am facut asta.......o sa vorbim toti trei cand ne intalnim ca vreau sa aud ce au de zis.......si apoi pa si la revedere.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tu invatat ti lectiile, primeste le barbateste, si lasa tu, o sa ai adevarati prieteni, si o sa ai cu ei relatii fondate pe altceva, nu pe o bataie...

 

Pe langa asta, daca exista in jurul tau persone langa care te simti bine, poti sa le treci cu vederea anumite greseli, sa iei distanta afectiva necesara, dar sa ii pastrezi in jurul tau pentru ca sunt de gasca si te simti bine cu ei. Nu zice nimeni ca gata, de maine sunt morti pentru tine...daca iti place de ei cu adevarat poti sa ai o discutie cu ei, sa le explici unde au gresit, sa incerci sa ii indrepti, daca sunt importanti pentru tine.

Editat de another_kind

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu cred ca tu nu ai de ce sa mai vorbesti cu ei. Daca ei au ceva de zis si te cauta, poti sa ii asculti si daca vrei le ceri atunci socoteala. Altfel chiar nu se merita.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×