Sari la conținut
Forum Roportal
TIoan1607

Rac cu ascendent in Scorpion

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

http://zaytsev.com/downloads.html -gasesti aici un program freeware de astrologie,care are si interpretari.Doar ca sunt in limba engleza.

In limba romana,e un program aici: http://www.mihneafiran.ro/index.php?option...CZJdGVtaWQ9Njk=

Se cheama "Astrograma",si are si el interpretari.(va trebui sa-ti faci un cont pentru a-l putea descarca)

Mai sunt programe...nu asta e problema,dar altele nu au si interpretari...sau nu sunt gratuite.

 

Daca vrei o analiza buna a astrogramei tale va trebui sa consulti un astrolog...sau sa inveti astrologie,ca e greu sa gasesti pe cineva care sa se ocupe de interpretarea astrogramei tale,fara sa te cunoasca macar...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna. Ce sa zic, strict dupa zodiac, Racii sunt caracterizati ca fiind persoane destul de emotive, sensibile, familiste, fidele, cu un spirit de creativitate si o imaginatie bogata. Sunt destul de diplomati, dar poti fi si rautaciosi, iti pot juca pe nervi, cand se plictisesc. Sunt rezervati, nu-si arata intotdeauna emotiile, avand in vedere ca ai ascendent in Scorpion (eu, fiind Scorpion, stiu ce zic :spiteful: )probabil emotiile clocotesc in tine (am in vedere ca poti fi impulsiv, pe alocuri chiar agresiv, aparent fara motiv...), ai tendinta de a fi secretos si arogant. Daca Racii isi pot pastra calmul si incearca sa fie toleranti cand nu le place ceva, atunci un Rac influentat de ascendentul in Scorpion va fi spune raspicat si clar ce nu-i convine, din prima clipa, si se va face respectat (sau urat) printre prieteni, in familie...nu tolereaza nedreptatile si rar se intampla sa-i ierte pe cei care l-au ''calcat pe coada". Capacitatea de munca este enorma, doar ca iarasi, emotiile pot interveni si il fac pe Rac sa cada in usoare depresii, din care ascendentul Scorpion il va scoate rapid :))) (datorita simbolului Phoenix-pasarea care renaste din propria cenusa) Poate nu atat pentru sine, cat pentru a demonstra celorlalti ca s-a ridicat si e gata din nou de lupta. Risti sa fii obsedat de propriul aspect fizic si de sex, dar in general, ambele zodii sunt fidele, chiar daca le mai zboara privirea in alte parti. :o:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunt exact cum mi-ai facut descrierea :) . Doar ca nu sunt agresiv.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×