Sari la conținut
Forum Roportal
The Bitch

Noua telenovela "Iubire si Onoare" !

Postări Recomandate

Am auzit aseara de la cineva ca se produce in Romania o telenovela genul "Clona" dar care de data asta atat productia cat si distributia este romaneasca.

De curiozitate am cautat pe google ceva informatii despre noul serial.Hmm...

 

Citat : Crima de onoare este intriga principala a telenovelei “Iubire si onoare”, o poveste a unei iubiri adevarate care are de infruntat prejudecatile si resentimentele a doua lumi: orientala si europeana.

 

Ilinca (Madalina Draghici ) este o fata moderna, care viseaza la o cariera de succes in PR si crede ca iubirea adevarata poate fi intalnita si in realitate, nu doar in povestile pe care le asculta cand era mica.

 

Amir (Radu Valcan) este un seic misterios, dar fascinant si atragator, care a suferit deja pierderea unei sotii pe care a iubit-o. Este fiul unui emir bogat si puternic, nascut in Tara Luminii (Beled el Nur). In momentul cel mai putin asteptat, Ilinca il intalneste pe Amir intr-un club din Bucuresti si, inca din prima noapte, isi dau seama ca soarta lor este sa fie impreuna pentru totdeauna.

 

Tatal, emirul Hussein, isi doreste ca Amir sa ia de nevasta o femeie de aceeasi religie ca si el. Pe de alta parte, mama Ilincai se impotriveste vehement relatiei fetei ei cu un arab, pentru ca stie ca o femeie care intra intr-o familie musulmana e obligata sa traiasca dupa reguli stricte, scrise si nescrise care ii ingradesc libertatea si chiar ii ameninta viata.

(Mda...stie ca e obligata...whatever the fuck ever)

 

http://www.acasatv.ro/telenovele-romanesti...nta-despre.html

 

Nu sa saturat lumea de rahaturi din astea? Altceva de abordat nu exista,decat chestii negative,tragedii,drame,clishee si propaganda anti?

Telenovela inspirata din intamplari reale,cica.Bun...nu zice nimeni ca nu se intampla destule magarii si tragedii la musulmani dar chiar numai de chestii din astea se lipeste lumea?

 

"Simona Macovei si Sorina Ungureanu vin sa vorbeasca despre cutumele lumii musulmane, despre regulile scrise si nescrise, despre crima de onoare si despre realitatea din lumea araba transpusa pe micul ecran in telenovela “Iubire si onoare”.

 

Alte cutume nu or exista la musulmani. :roll: Alta realitate si lucruri pozitive nu exista,numai reguli,omoruri,crime de onoare,etc ? Jizas F***ing Christ.

 

Si ce mandri sunt producatorii si actorii ca vor aduce o productie pe micile ecrane care va turna cacat cu lopata asupra comunitatii musulmane si arabe,de parca mai avem nevoie de mai mult.Nu suntem "flegmati" destul prin lume fara discernamant in baza unor cutume idioate mai tre sa fim imortalizati si prin telenovele unde sa mai boceasca fanii de mila protagonistei care a avut ghinionul sa se indragosteasca de un musulman/arab.

 

"Vizionare placuta" amatorilor de astfel de telenovele.O sa va delecteze enorm garbage-ul asta de serial,care va fi cu siguranta plin de anti arab anti muslim stuff. :roll:

Editat de Naeema

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Clona a fost un film destul de rafinat :roll:

 

Iubire si onoare e parerea subiectiva a romanilor despre lumea musulmana

 

In Clona a existat si un program educativ despre dependenta de droguri . Dupa ce vedeai acele episoade iti trecea orice curiozitate .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Oare mai exista oameni care sa puna botu' la telenovele??

Cu siguranta. Mai ales ca acum sunt mai multi someri.

Iti mai aduci aminte de Kassandra? :roll:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Clona a fost un film destul de rafinat :roll:

I love Clona

A fost intr-adevar bine realizat si documentat. Fara exagerari (mari)

 

Si ce costume!!!!!

 

 

N, iti dai seama ca nu pot vedea iubire si oroare? :roll: nu prind "acasa"

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pt tine N :lol2:

 

http://www.youtube.com/watch?v=DEOzTSkGERo...layer_embedded#!

 

 

Ce silicoane au fetele astea, numai europence pot fi

 

Acum serios, chiar isi imagineaza cineva asa "lumea araba"? Nici in cele mai "dezmatate" familii din Egipt, Alger, Tunis, Maroc, whatever nu gasesti un" harem" in care vreo doi trei barbati (vecinu si-o fi invitat rudele ) sa se zgaiasca la niste dansatoare care presteaza ca stripteusele :)

Editat de joannahart

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Pt tine N :cheer:

 

http://www.youtube.com/watch?v=DEOzTSkGERo...layer_embedded#!

 

 

Ce silicoane au fetele astea, numai europence pot fi

 

Acum serios, chiar isi imagineaza cineva asa "lumea araba"? Nici in cele mai "dezmatate" familii din Egipt, Alger, Tunis, Maroc, whatever nu gasesti un" harem" in care vreo doi trei barbati (vecinu si-o fi invitat rudele ) sa se zgaiasca la niste dansatoare care presteaza ca stripteusele :rot:

 

Ei, petreceri din astea exista dar nu se tin in familie. :doh: Sunt destui bogatani in tarile petroliere care in weekend-uri zboara cate un avion plin de escorte din Europa care sa-i delecteze "cuvuiosii" invitati.Nu sunt belly dancers dar nu conteaza,iti inchipui ca mult dans nu se face.E un clisheu adevarat dar totusi un cliseu de care mi sa facut lehamite deja.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
N, iti dai seama ca nu pot vedea iubire si oroare? :) nu prind "acasa"

 

 

http://www.rai-tv.info/tvonline/acasatv.php

Iti dau ei de descarcat un ad-on, un soap cast, merge numai in IE si mai ai nevoie de un internet bunicel.

 

Mie mi se pare, dincolo de toate, ca e vorba doar de un film. Nu am vazut decat vreo 2 episoade si alea pe sarite, dar nu pun accentul numai pe viata musulmanilor, actiunea se desfasoare si la Bucuresti, in cluburi, rahaturi... si mai pun accentul si pe povestea de dragoste dintre un arab si o romanca. Care cred ca e pe jumatate musulmana pana la urma :P

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×