Sari la conținut
Forum Roportal
Love In Paris

Reprezentarea logicii printr-un desen

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna , am primit la scoala un fel de tema..sa desenam pe o foaie , mare-mica...ceva de genu..sa prezentam logica ...sa ilustram logica intr-un desen...so prezentam:)..ca materie ca ori ce:D...aveti vreo idee va rog frumos!:D

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
logica matematica? :D

Logica ca materie de a 9-a...:o:..nu shtiu este rpima tema...de exemplu ne-a dat un exeemplu..cienva o desenat un perete si o scara care era rezemata de perete..si trece aun pic de el...si un om sus pe scara si unul jos..si in desen era vorba ca zidul reprezinta problemele scara asa viata de zi cu zi..si arata cum oamenii depasesc aceste probleme..nu shtiu.ceva de genu:)..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

deseneaza si tu mai multe semne de intrebare in stanga .., un beculet in dreapta... si intre ele un om care munceste, altul care gandeste si altul care citeste

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ia o situatie reala din viata ta,care inseamna ceva pentru tine,si transpune-o in reprezentari simbolice(poti sa folosesti logica cauzala de exemplu,adica inlantuirea cauza-efect legata de situatia aia,dar nu e nevoie ca asta sa ramana unica logica a reprezentarii).O sa fie chiar interesant.

Ai putea sa folosesti chiar si un roman,un film sau un...basm,desi viata ta ar fi cea mai semnificativa.

Eu faceam asa ceva,cand ma apcasem sa scriu romane,imi numeam personajele si desenam legaturile dintre ele,motivatiile lor si cum anume le influentau ele sa actioneze.Cu cat elaboram mai mult,se conturau si personajele si motivatiile lor,si actiunea si chiar circumstantele -de fapt totul.

Ar fi fain daca ti-ar face placere sa faci tema asta...altfel,poate ca nu o sa scoti nimic valoros pentru tine din ea.

Editat de Arcangelo

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Si mie tot ceva de genul mi-a trecut prin cap, diferenta dintre un om care gandeste logic si unul care nu. Ai putea sa adaugi o tenta de umor, in sensul ca cel care nu gandeste logic ar fi intr-o postura de genul "Prostia omeneasca", iar cel care gandeste logic ar depasi o problema.

De pilda un labirint la capatul caruia sa ajunga o anumita persoana, cu mai multe persoane pe parcurs, care stau si se scarpina in cap, sau ceva de genul. Eventual cei de pe drum sa fie prinsi in anumite capcane pe care sa scrie escrocherii pentru fraieri, job-uri dubioase, promisiuni politice, etc.

Editat de Finnian

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Buna , am primit la scoala un fel de tema..sa desenam pe o foaie , mare-mica...ceva de genu..sa prezentam logica ...sa ilustram logica intr-un desen...so prezentam:)..ca materie ca ori ce:D...aveti vreo idee va rog frumos!:cheer:

Fa o antiteza (opozitie) cu intuitia si imaginatia...

 

Deseneaza logica prin niste numere aruncate aiurea pe foaie , linii drepte , figuri geometrice , ecuatii... pe juma de foaie , iar pe cealalta deseneaza ceva frumos , colorat .

 

:huggles: daca nu am ajuns prea tarziu...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×