Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Love In Paris

Reprezentarea logicii printr-un desen

Rate this topic

Recommended Posts

Buna , am primit la scoala un fel de tema..sa desenam pe o foaie , mare-mica...ceva de genu..sa prezentam logica ...sa ilustram logica intr-un desen...so prezentam:)..ca materie ca ori ce:D...aveti vreo idee va rog frumos!:D

Share this post


Link to post
Share on other sites
logica matematica? :D

Logica ca materie de a 9-a...:o:..nu shtiu este rpima tema...de exemplu ne-a dat un exeemplu..cienva o desenat un perete si o scara care era rezemata de perete..si trece aun pic de el...si un om sus pe scara si unul jos..si in desen era vorba ca zidul reprezinta problemele scara asa viata de zi cu zi..si arata cum oamenii depasesc aceste probleme..nu shtiu.ceva de genu:)..

Share this post


Link to post
Share on other sites

deseneaza si tu mai multe semne de intrebare in stanga .., un beculet in dreapta... si intre ele un om care munceste, altul care gandeste si altul care citeste

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ia o situatie reala din viata ta,care inseamna ceva pentru tine,si transpune-o in reprezentari simbolice(poti sa folosesti logica cauzala de exemplu,adica inlantuirea cauza-efect legata de situatia aia,dar nu e nevoie ca asta sa ramana unica logica a reprezentarii).O sa fie chiar interesant.

Ai putea sa folosesti chiar si un roman,un film sau un...basm,desi viata ta ar fi cea mai semnificativa.

Eu faceam asa ceva,cand ma apcasem sa scriu romane,imi numeam personajele si desenam legaturile dintre ele,motivatiile lor si cum anume le influentau ele sa actioneze.Cu cat elaboram mai mult,se conturau si personajele si motivatiile lor,si actiunea si chiar circumstantele -de fapt totul.

Ar fi fain daca ti-ar face placere sa faci tema asta...altfel,poate ca nu o sa scoti nimic valoros pentru tine din ea.

Edited by Arcangelo

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Si mie tot ceva de genul mi-a trecut prin cap, diferenta dintre un om care gandeste logic si unul care nu. Ai putea sa adaugi o tenta de umor, in sensul ca cel care nu gandeste logic ar fi intr-o postura de genul "Prostia omeneasca", iar cel care gandeste logic ar depasi o problema.

De pilda un labirint la capatul caruia sa ajunga o anumita persoana, cu mai multe persoane pe parcurs, care stau si se scarpina in cap, sau ceva de genul. Eventual cei de pe drum sa fie prinsi in anumite capcane pe care sa scrie escrocherii pentru fraieri, job-uri dubioase, promisiuni politice, etc.

Edited by Finnian

Share this post


Link to post
Share on other sites
Buna , am primit la scoala un fel de tema..sa desenam pe o foaie , mare-mica...ceva de genu..sa prezentam logica ...sa ilustram logica intr-un desen...so prezentam:)..ca materie ca ori ce:D...aveti vreo idee va rog frumos!:cheer:

Fa o antiteza (opozitie) cu intuitia si imaginatia...

 

Deseneaza logica prin niste numere aruncate aiurea pe foaie , linii drepte , figuri geometrice , ecuatii... pe juma de foaie , iar pe cealalta deseneaza ceva frumos , colorat .

 

:huggles: daca nu am ajuns prea tarziu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×