Sari la conținut
Forum Roportal
zdjqwee

Metoda Maria Montessori de educare a copiilor

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

O tara in care accentul nu se pune pe educatie e o tara de cacat in care e naspa sa locuiesti, Romania e una din prapastiile astea, noroc ca apar alternative la educatia de stat.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Metoda Maria Montessori ruleaza, independent de review-urile mamelor frustrate care dau review-uri de tipul: Copilul meu n-a invatat nici macar o poezie, cat a stat la gradinita MM! Fantastic sa intri in contact cu copii atat de echilibrati si intelepti precum cei de acolo, dovada ca numai nestiutiorii mai ridica in slavi practica constrangerii in educatie!

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru 2011, bugetul de stat acordat ministerului educatiei este de 1,07 % din PIB . Daca s-ar acorda cel putin 5% din PIB, asa cum este normal intr-o tara europeana, si aceasta diferenta de 4 % ar fi investita anual in modernizarea salilor de curs care sa permita desfasurarea alternativelor educationale si in formarea dascalilor competenti pentru a pune in practica aceste doctrine moderne , am evolua si noi ca stat, formand tineri de perspectiva. Ori realitatea sistemului educational actual, este aceea ca scoate tampiti al caror quest in viata este sa isi vanda cunostintele pe cat mai multi bani. De altfel, faptul ca lucrurile sunt intr-un anume fel concepute, asta nu inseamna ca pot fi concepute si mai ... altfel . Si ajungem din nou la cauza tuturor problemelor . Privatizarea interesului national .

Organizarea cunostintelor si modul in care te folosesti de ele sunt mai importante decat cunostintele in sine. Am impresia ca asta "se incearca a se transmite mai departe" la scolile in care se preda folosind metoda Maria Montessori.

Editat de Poadols

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×