Sari la conținut
Forum Roportal
cupidon22

nfs shift

Postări Recomandate

ce spuneti de nfs shift sal cumpar ca nustiu ce sa spun ??

Relax. N-ai ce face? Ia ceva cu un pret care sa merite ce primesti. Eu mi-am luat Burnout Paradise de pe Steam cu 3.64EUR, de exemplu.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
ce spuneti de nfs shift sal cumpar ca nustiu ce sa spun ??

Buna !

NFS Shift nu este un titlu asa de reusit cu numeroase errori , si faptul ca producatorii sau axat mai mult e grafica decat pe gameplay.

Si dupa cate stim gameplay-ul face jocul , NFS Shift are o cariera gen check list , nu ceva care sa te metina pe scaun , doar o serie de curse pe care le selectezi , si nici la nivelul customization nu sta prea bine , daca in alti ani ne-am obisnuit ca , cand facem niste dizainuri pe o parte a masini automat aceasta sa fie copiata identic pe partea cealalta , dar in NFS Shift trebuie facute ambele parti infividual si necesita foarte mult timp si de asemenea controalele pentru paintjob nu sunt nici ele cele mai rasarite .

Daca vrei sa te convingi , joaca pe la cinvea sau uita-te la un review.

Succes!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca un joc de genul asta se rezuma la paint jobs si povestile de doi lei cu 2-3 fotomodele imbracate sumar aruncate in cutscenes, inseamna ca sint batrin deja. De fapt, nu, inseamna ca tu, Bogdan, habar n-ai ce e aia gameplay. Pe mine m-a tinut la Shift in scaun modul extrem de realistic al masinii si faptul ca trebuia sa ma lupt mai mult cu masina decit cu adversarii, de multe ori, iar asta conteaza cel mai mult - plus ca spre sfirsit, si adversarii erau redutabili. Evident ca nu jucam pe setarile de arcade ca apoi sa ma pling ca e nu-stiu-cum.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×