Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Grigore89

Biorezonanta

Rate this topic

Recommended Posts

Azi am primit un pliant pe strada despre un cabinet de biorezonanta pe scrie asa:

''Testeaza-ti astazi starea de sanatate cu aparatul de biorezonanta SCIO; programul aparatului poate identifica afectiuni ale: aparatului cardiovascular, aparatului respirator, aparatului digestiv(stomac,duoden colon, ficat, vezica biliara, pancreas), aparatului genital, sistemului nervos, aparatului urinar, sistemului endocrin, sistemului osteo-articular, organelor de simt; sensibilitati la anumiti fungi, paraziti, bacterii; Deficiente de vitamine, minerale, enzime, hormoni.

Aparatul, folosit pana acum cativa ani numai de catre armata si serviciile spatiale americane, foloseste curentii de joasa frecventa pentru diagnosticarea si tratamentul unor afectiuni ale corpului uman. Medicina bio-informatica monitorizeaza schimburile de semnale electro-magnetice si determina cauza imbolnavirilor. Astfel, boala este depistata inainte de ase manifesta in plan fizic.

Aparatul SCIO combina biorezonanta si biofeedback-ul pentru a produce cel mai avansat sistem pentru analiza corpului uman.

El ii da terapeutului nu numai cauza bolii pacientului dar si tratamentul necesar. Fiecare substanta din organism(hormon, toxina, vitamina) are o semnatura energetica unica, bazata pe 55 de masuratori electrice diferite, incluzand: frecventa, voltaj, amperaj, inductie si capacitate.

Folosind biorezonanta aparatul trimite semnale electrice in corp si poate calcula reactia fiecarei substante, prin detectarea raspunsurilor fiecarui semnal.

Aparatul SCIO inregistreaza peste 8000 de substante din organism, precum si modificarile acestora, diagnosticand practic orice afectiune acuta, subacuta si cronica. Procesul de testare este total neinvaziv.

Intregul proces de testare- interpretare a inf de catre medic dureaza aprox 30 de min. Rezultatul testului se va primi pe loc printr-o fisa de analiza, alaturi de un tratament adecvat si personalizat, recomandat de medic.

Pret promotional: 70 de lei''

Ce parere aveti? Ati fost macar o data la biorezonanta? Cum a fost? A-si incerca si eu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu fac tratament cu SCIO si sunt f multumit.

Vrei sa te duci doar asa ca sa vezi despre ce-i vorba sau ai o afectiune cronica?

Depinde f mult de persoana care lucreaza cu aparatul, de cat este de pregatit in domeniu doctorul. Diagnosticarea nu e mare lucru, diagnosticarea trebuie urmata de tratament si o sedintza dureaza cam 2-4 ore.

Share this post


Link to post
Share on other sites
...

 

Du-te cu incredere. Sunt de parere a aceasta tehnologie este eficienta, insa nu trebuie sa ignori o alta opinie din partea medicilor. Eu am fost la biorezonanta, dar, fiind un pic cam reticenta, am verificat prin tehnologia "traditionala"(analize de sange, radiografii etc.) si intr-adevar s-a confirmat rezultatul biorezonantei.

Edited by lupini
Am redus citatul.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ce parere aveti? Ati fost macar o data la biorezonanta? Cum a fost? A-si incerca si eu...

 

Daca intrebi un preot, iti va spune ca'i lucrarea diavolului.

Daca intrebi un doctor, iti va spune ca nu'i recunoscuta, ca bla-bla.

Daca intrebi 10 roportalaci, 6 iti vor spune ca'i sigura investigatia .

 

Eu nu stiu daca sa ma incadrez in aia 6, pentru simplu fapt ca n'am testat procedura.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×