Sari la conținut
Forum Roportal
Grigore89

Biorezonanta

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Azi am primit un pliant pe strada despre un cabinet de biorezonanta pe scrie asa:

''Testeaza-ti astazi starea de sanatate cu aparatul de biorezonanta SCIO; programul aparatului poate identifica afectiuni ale: aparatului cardiovascular, aparatului respirator, aparatului digestiv(stomac,duoden colon, ficat, vezica biliara, pancreas), aparatului genital, sistemului nervos, aparatului urinar, sistemului endocrin, sistemului osteo-articular, organelor de simt; sensibilitati la anumiti fungi, paraziti, bacterii; Deficiente de vitamine, minerale, enzime, hormoni.

Aparatul, folosit pana acum cativa ani numai de catre armata si serviciile spatiale americane, foloseste curentii de joasa frecventa pentru diagnosticarea si tratamentul unor afectiuni ale corpului uman. Medicina bio-informatica monitorizeaza schimburile de semnale electro-magnetice si determina cauza imbolnavirilor. Astfel, boala este depistata inainte de ase manifesta in plan fizic.

Aparatul SCIO combina biorezonanta si biofeedback-ul pentru a produce cel mai avansat sistem pentru analiza corpului uman.

El ii da terapeutului nu numai cauza bolii pacientului dar si tratamentul necesar. Fiecare substanta din organism(hormon, toxina, vitamina) are o semnatura energetica unica, bazata pe 55 de masuratori electrice diferite, incluzand: frecventa, voltaj, amperaj, inductie si capacitate.

Folosind biorezonanta aparatul trimite semnale electrice in corp si poate calcula reactia fiecarei substante, prin detectarea raspunsurilor fiecarui semnal.

Aparatul SCIO inregistreaza peste 8000 de substante din organism, precum si modificarile acestora, diagnosticand practic orice afectiune acuta, subacuta si cronica. Procesul de testare este total neinvaziv.

Intregul proces de testare- interpretare a inf de catre medic dureaza aprox 30 de min. Rezultatul testului se va primi pe loc printr-o fisa de analiza, alaturi de un tratament adecvat si personalizat, recomandat de medic.

Pret promotional: 70 de lei''

Ce parere aveti? Ati fost macar o data la biorezonanta? Cum a fost? A-si incerca si eu...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu fac tratament cu SCIO si sunt f multumit.

Vrei sa te duci doar asa ca sa vezi despre ce-i vorba sau ai o afectiune cronica?

Depinde f mult de persoana care lucreaza cu aparatul, de cat este de pregatit in domeniu doctorul. Diagnosticarea nu e mare lucru, diagnosticarea trebuie urmata de tratament si o sedintza dureaza cam 2-4 ore.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
...

 

Du-te cu incredere. Sunt de parere a aceasta tehnologie este eficienta, insa nu trebuie sa ignori o alta opinie din partea medicilor. Eu am fost la biorezonanta, dar, fiind un pic cam reticenta, am verificat prin tehnologia "traditionala"(analize de sange, radiografii etc.) si intr-adevar s-a confirmat rezultatul biorezonantei.

Editat de lupini
Am redus citatul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Ce parere aveti? Ati fost macar o data la biorezonanta? Cum a fost? A-si incerca si eu...

 

Daca intrebi un preot, iti va spune ca'i lucrarea diavolului.

Daca intrebi un doctor, iti va spune ca nu'i recunoscuta, ca bla-bla.

Daca intrebi 10 roportalaci, 6 iti vor spune ca'i sigura investigatia .

 

Eu nu stiu daca sa ma incadrez in aia 6, pentru simplu fapt ca n'am testat procedura.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×