Sari la conținut
Forum Roportal
Wyd4ever

Am o problema cu calculatoru

Postări Recomandate

am un calculator luat acum 8 ani pe care l-am upgradat doar o data acum 4 ani. de curand am sesizat o incetinire brusca a modului in care raspunde la toate comenzile (sa nu mai vorbesc de internet). am intrat in propietati si am vazut ca am doar 128 memorie ram!!!!! :o: am cautat peste tot pe net detalii despre cum as putea sa maresc capacitatea ram dar am vazut diferite tipuri de ddr la diferite preturi. pe un site de specialitate am gasit compatibilitatea placii de baza: ddr PC2700/PC2100. Problema e ca nu stiu daca ar trebui sa cumpar un ddram nou sau ar trb sa-l upgradez pe asta cu unul de 1GB si de unde as putea sa-l upgradez sau cumpara!! plz dak aveti o solutie dati un raspuns :)

 

multumesc

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
am un calculator luat acum 8 ani pe care l-am upgradat doar o data acum 4 ani. de curand am sesizat o incetinire brusca a modului in care raspunde la toate comenzile (sa nu mai vorbesc de internet). am intrat in propietati si am vazut ca am doar 128 memorie ram!!!!! :roll: am cautat peste tot pe net detalii despre cum as putea sa maresc capacitatea ram dar am vazut diferite tipuri de ddr la diferite preturi. pe un site de specialitate am gasit compatibilitatea placii de baza: ddr PC2700/PC2100. Problema e ca nu stiu daca ar trebui sa cumpar un ddram nou sau ar trb sa-l upgradez pe asta cu unul de 1GB si de unde as putea sa-l upgradez sau cumpara!! plz dak aveti o solutie dati un raspuns :roll:

 

multumesc

DDR e cam componenta istorica de-acuma. Incearca pe la magazine gen PcMadd.ro. O versiune mai ieftina de upgrade ar fi sa treci la Linux. Pentru placerea ta si oftica dujmanilor, iti recomand moonOS. Nu merita sa cumperi 1GB DDR nou, asta daca mai gasesti pe undeva.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

deja calculatorul e depasit moral, trebuie sa il schimbi. Ca sa ai costuri cat mai eficiente schimba Placa de baza + Procesor + RAM (DDR2/DDR3) - mult mai ieftin decat DDR1 pe care nu prea il mai gasesti prin magazine.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×