Sari la conținut
Forum Roportal
Emma28

Un ten perfect

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

princess-stphanie-of-monaco-1.jpg

 

Doar la 52 de ani Princess Stephanie de Monaco arata de 85 de ani cel putin ...  :giggle:  

 

Nu asteptati pana deveniti de nerecunoscut ... traiti sanatos si folositi creme contra raze solare periculoase ca distruge tenul, daca nu da si un cancer sinteti norocosi!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Azi am experimentat cu ceva citit recent, despre tenul sanatos fara creme cumparate.   Se foloseste o caisa foarte bine coapta care nu se mai mananca, se tine putin la temperatura camerei si miezul se unge pe toata fata si gat, decolteu, pe maini.   Va fi deajuns doar jumatatea.  Dupa 15 minute se simte cum pielea strange daca vorbim, iar peste inca 15 minute se spala bine de pe piele fructele.   Peste cateva ore se poate folosi si cealalta jumatate de piersica, tot pentru 30 de minute sau daca nu cel mai ideal este pentru calcai sau coate.

Hidrateaza si vitaminizeaza pielea fara acel gust amar in gura!!!   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pe moment am constatat ce piele fina am, tenul atat de catifelat precum al unui bebelus si asta din cauza ca aerul este foarte umed si la noi dupa atata ploaie, dar mai vine.   Eu nu folosesc nici un fel de chimical pe corp inafara de deodorant contra transpiratie cand merg undeva. 

Mai nou ca sintem in sezonul acestui fruct minunat, folosesc samburii din Mango sa ma frec pe fata, gat/decolteu, maini, coate, calcai cu acele pietre valoroase, las sa se usuce pe mine zeama din fruct si pe urma ma spal.   

Asa procedez cu roate fructele de sezon si nu sint nici arsa de soare!!!  Vitaminele ne apara contra raze nu chimicalele.   Castravetii au coji groase buni de porci, si le macin cu food processor si un pic de ceai fierbinte si-mi tin picioarele intrun lighian mic doar pentru 2 picioare sa-mi rehidratez si talpile dar calcaii sint mereu in prim plan ca e vara si umblu in papuci.    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 "Valentina Pelinel a ajuns la medicul dermatolog din cauza unor creme pentru protecție solară. Soția lui Cristi Borcea a dezvăluit că s-a trezit într-o dimineață cu fața plină de bube."

Urmatoarea "crema" pentru mine va fi din coji de Piersici dar si pulpa, ca am destule fructe pe masa de sufragerie la "copt".

Intre timp mai folosesc si cijule de castraveti cu pepeni si mango, avocado ma ung peste tot pentru 1 ora si pe urma in dus.  N-am nevoie nici de creme de soare aici unde arde puternic.

Simt pielea racoroasa.  Amestec toate alea din bucatarie, capsuni, rosii, ardei colorati, pruni, pepeni de orice culoare mixate cu putina apa si iata solutia.

Aloe mai pun ca am in curte plante dar si Fructul de Cactus care face minuni.   Nativii Americani doar aste plante foloseau pana sa fie farmacii si chimicale pentru orice durere!

https://evz.ro/valentina-pelinel-a-trecut-prin-momente-dificile-sotia-lui-cristi-borcea-a-ajuns-pe-mana-medicilor.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×