Sari la conținut
Forum Roportal
Ghijoi

Obsedatul sexual

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Sunt unii barbati care saliveaza,la propriu,dupa femei;sunt obsedati si ar f--e si o gaura-n gard in lipsa unei femei!

Nu tin cont de varsta lor(tre sa aiba de la 13-14 ani in sus) de educatie,greutate,starea lor civila sau a tintei ;de relatiile sociale...ce conteaza?!!

poate sa fie nevasta-ta,maicata-ta,sor'ta,sau mai rau fiica ta-pt genul acesta de barbati(e naspa numit barbat),sa-l numim futac(care-i in fond un instrument folosit la pipe)...deci,pt agest gen de futac toate aceste femei ce ne inconjoara sunt instrumente sexuale in primul rand;pi...ze ambulante!

am un prieten de genul asta,care vede numai pasarica-n fata ochilor-nici el nu stie cu care mai este incurcat;nu-i femeie aparuta accidental,sau nu,in viata lui (sau a celor din jurul sau)sa nu-i faca avansuri sexuale-

sa va dau un singur exemplu;

am iesit in urma cu cativa ani cu 2 prietene de-ale mele si cu el la intr-o seara de sambata,cred, sa ne distram

-am petrecut in noaptea prin cluburi,am dansat...etc,dragut a fost-chiar daca futacul saliva ca un vitel si batea tot felul de apropouri cu tenta sexuala

spre dimineata,insa, dupa ce am condus fetele acasa( mentionez ca nu s-a facut sex in noaptea aia,iar futacul nostru le-a vazut intaia oara atunci) futacul nostru in schizofrenia lui incepe sa povesteasca cum a f...t fetele de care tocmai ne despartisem;am ramas masca-mai ales ca una dintre ele imi era partenera;ii zic futacului-"mai,tu ce vorbesti acolo?"... -da,imi raspunde;"le-am f..t si pe astea"... 'bai,raspund;tu esti sanatos la cap-am fost impreuna toata seara-nici macar n-ai avut cand sa visezi ca ti-ai tras-o cu vreuna"

atunci il vad ca se dezmeticeste si-mi zice..."da,ai drepatate,dar cine stie ca nu le-am f...t"

 

sunt curios sa aflu cate asemenea specimene de futaci mai stiti si cum se manifesta!

Editat de buleala

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:P

obsedatuleeee

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Deci se poate.

Dar de ce nu vorbim si despre futace?

se prea poate.

ma asteptam(din primese msg de raspuns) sa se deschida discutia si despre futace botiste,perechea futacilor!

puteti sa o faceti aici fara nici o problema-care-i singularul;futaca?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca exista un astfel de prototip (si exista, ire-fut-abil), fie este de fapt un frustrat abstinent, care nu capata despartitura care miroase urat daca nu e spalata, fie are succes si doamnele pun botul epilat, respectiv neepilat la futac.

Deci se poate.

 

Dar de ce nu vorbim si despre futace?

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Dar de ce nu vorbim si despre futace?

le poti tine piept?...aici pe forum..

in realitate tu stii cu ce mitraliere te lupti...

stai sa se trezeasca si sa vezi tambalau...

 

 

LE:..delay-ul este de vina..

tocmai ce ti-am spus..:P

Editat de NABOO

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:P

Tre sa m-apuc dracu' sa mai trag de fiare ca la Arsenal Park tare mi-e c-o sa trebuiasca sa stau intre tine si futac sa nu va luati la omor p-acolo.

Cunosc si eu un specimen d-asta, e ok, doar ca nu il bag in seama cand zice ceva ce femei a f*tut el, ma fac ca ploua. Pe unele poate chiar le-a f*tut, eu merg pe principiul Ionica si lupul, asa ca nu imi pasa.

Mai aveam unul pe la munca, m-a plictisit ala cu ce taur comunal de incepusem sa ma gandesc "asta ori viseaza mult, ori a luat la rand toate strambele care i-au iesit in cale", nu eram sigur care dintre variantele astea, ertam sigur doar ca minte si infloreste.

Mai aveam inca unul pe la munca de avea impresia ca suntem tovarasi, tot imi punea intrebari si tot imi povestea si el cate ceva.

Un altul, tot de pe la munca m-a plictist o tura intreaga de noapte cu ce telenovele porno a trait el, si ma uitam la el si ma gandeam "asta chiar ma crede ca il cred, sau o i asa de lipsit de incredere in sine incat are nevoie de ceva venerare din partea mea sau ce". A fost util ca eu nu aveam tigari si nici bani sa imi iau, l-am lasat sa vorbeasca si i-am fumat aproape un pachet de tigari.

Futaci sunt o gramada. La dracu', uneori de oftica si eu m-am mai laudat cu "fapte de arme" pe care nu le-am comis. Nah, asta e, gandire de putzoi, dar ce sa ii faci, uneori, indiferent de varsta ne mai transformam si noi in putzoi (asta daca nu cumva am ramas la stadiul ala din start).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

futacii..ca sa n-aiba treaba cu salivatul...ar trebui sa-si gaseasca futace, sa formeze un "cuplu" de futaci...ma intreb ce o iesi...za futaciosii?.. :) :P

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×