Sari la conținut
Forum Roportal
Cristi din prahova

Are balta peste?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Se spune ca in Romania, numarul femeilor este mai mare decat numarul barbatilor (51% femei,49% barbati)In tara noastra,mie mi se pare ca sunt mult mai putine femei in comparatie cu ceea ce spun statisticile .Mi se pare ca nr fetelor/femeilor disponibile este mai mic decat nr barbatilor disponibili,insa se afirma altceva pentru ca masculii sa nu intre in panica"masculilor stati linistiti ca are balta peste!" O statistica,sa zic asa,neoficiala,afirma ca nr fetelor/femeilor disponibile este in proportie de 1 la 8 barbati disponibili.

 

Daca te plimbi intr-o zi insorita prin oras,pe bulevard sau prin parc,vei vedea mult mai multi barbati decat femei.Daca schimbi orasul,vei observa acelasi lucru.Daca te urci intr-un tren/autobuz nr. barbatilor/baietilor este mult mai mare decat nr femeilor/fetelor.Daca mergi pe un stadion,s-ar putea sa vezi doar 5 fete/femei (e de inteles).Cu toate ca stadionul este plin de masculi,in afara stadionului tot nr barbatilor predomina;in magazine,pe strada,in fabrici si in uzine (lol).Daca mergi intr-o discoteca sau intr-un club,aproape intodeauna vei vedea mai multi baieti decat fete.Daca te duci la tara,vei vedea o gramada de flacai care bat mingea sau umbla aiurea prin sat,insa nu vei avea parte sa vezi prea multe femei,nu mai vorbesc de fete disponibile ca nu mai are rost ( se stie ca fetele de la tara se marita repede) Matrimonialele spun ca exista cam trei cereri in casatorie pt. o fata,adica 3 barbati la o femeie.In realitate lucrurile stau mai nasol

 

Exista cateva explicatii pentru acest fapt;

 

1.Multe fete/femei disponibile s-au casatorit si se casatoresc cu italieni,englezi,greci,arabi etc.In acest fel scade considerabil nr fetelor/femeilor disponibile.

 

2.In tara noastra,avem foarte multe prostituate.Unele au ales sa fie traseiste aici,in Romania,iar altele au plecat peste hotare.In Spania de exemplu,din 10 prostituate,cel putin doua sunt din Romania.

 

3.Chiar daca in ansamblu sunt destule,multe sunt indisponibile,deoarece,sunt cuplate cu barbati de 40-45 de ani,casatoriti,dar care au o stare materiala buna.Barbatii astia,daca tot au bani,de ce sa nu-si permita luxul de a se distra cu o fata tanara si frumoasa,asa gandesc ei.

 

In acest fel,baietii isi gasesc greu o partenera,ajung sa-si caute perechea pe mess,pe hai faiv,pe forumuri,pe saituri de socializare,si chiar si acolo concurenta e acerba.Cam o femeie disponibila la 8 barbati singuri.

Dupa urma acestei situatii,nu au de profitat decat fetele/femeile,avand intotdeauna cel putin 3,4 optiuni.Daca sunt parasite azi,maine si-au gasit pe altul.Ba chiar ajung sa se supraliciteze/supraestimeze.E la fel ca pretul apartamentelor,care valorau doi lei,insa din cauza cererii prea mari,au ajuns sa coste 20 de lei.

Pentru cine are creier sa inteleaga,topicul asta explica foarte multe lucruri si situatii neantelese pana acum.

Editat de CRISTI82

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ar mai fi categoria celor care stau ascunse in asteptarea lui Fat-Frumos. Personal am observat ca in baruri, cafenele sau pe strazi predomina barbatii, cel putin in Bucuresti. In grupurile de prieteni am vazut intotdeauna cel putin 1-2 baieti singuri, fete singure extrem de rar. In schimb in cluburile mai aranjate numarul este cam 50-50, uneori fetele sunt chiar mai multe, grupulete, grupulete, stau cu ceva Salitos in fata si danseaza intre ele. Mai vine cate unul sau altul, se mai baga in seama, apoi il vad plecand, deci presupun ca e flituit.

Cat despre supralicitare, sau supra-apreciere... Cred ca si barbatii, daca ar avea cate 4-5 oferte pe zi, ar face figuri. Iar din cele 4-5 oferte, normal ca ar alege-o pe cea mai buna.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Raspunsul este simplu..

 

Rasa umana are intiparit genetic, nevoia de perpetuare a speciei..

Cum, o femeie naste odata la 9 luni--deci trece ceva timp--este normal sa fie mai multe femei, pentru barbatii care pot "insarcina" ..grosomodo..365 de femei pe an..( pot fi si mai multe )..

 

de restul topicului va ocupati voi..discoteci, neimpliniri, femei de fitze si babalaci cu bani..

Editat de NABOO

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Spuneam ca fetele sunt avantajate. Ele intra la 18 ani pe o piata in care sunt 8-10 barbati pe o femeie. Asta e un avantaj, pentru ca"au din ce alege", nu stau pe bara, le vine totul cumva la nas, barbatii mai sunt in plus si activi, vin ei catre tine. Ele in momentul ala incep si devin "hard to get".

 

Mi se pare ca barbatii sunt dezavantajati numeric. Sunt mai multi. De cateva ori mai multi. Tu ca baiat intri pe o piata saturata, in care femeile sunt depasite numeric in raport 8- 10 la 1. Daca incerci sa joci "hard to get" cu o femeie, o sa constati ca isi gaseste urgent pe altul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Spuneam ca fetele sunt avantajate. Ele intra la 18 ani pe o piata in care sunt 8-10 barbati pe o femeie. Asta e un avantaj, pentru ca"au din ce alege", nu stau pe bara, le vine totul cumva la nas, barbatii mai sunt in plus si activi, vin ei catre tine. Ele in momentul ala incep si devin "hard to get".

 

Mi se pare ca barbatii sunt dezavantajati numeric. Sunt mai multi. De cateva ori mai multi. Tu ca baiat intri pe o piata saturata, in care femeile sunt depasite numeric in raport 8- 10 la 1. Daca incerci sa joci "hard to get" cu o femeie, o sa constati ca isi gaseste urgent pe altul.

depinde cum joci..

depinde de armele din dotare..

sunt multi "depinde"...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din experienta mea si din ce am auzit de pe la altii, stiu destul de multe fete "normale",nu cine stie ce genii sau frumuseti, cu care nici nu se poate discuta de increzute ce sunt, si care in loc sa ramana singure cum ar merita, au parte de tot mai multa atentie, si peste nivelul lor. Adica fetele de nivel mediu sunt cumva impinse mai sus, si se trezesc, precum o prietena modesta de-a mea, ca le fac curte englezi si italieni plini de bani. Sunt atat de putine fete disponibile, la toate categoriile, ca e inevitabil ca si cele mai putin dotate,sa devina tinta unui numar suficient de mare de barbati, incat au masiv de unde alege, si nu ramasite, ci ce e mai bun.

In mod normal, a fi cautata de toata lumea e o situatie in care se gasesc femeile frumoase si/sau destepte. Pe cand la noi, plin glisare, s-a ajuns la o situatie in care si fetele banale, care nu sunt frumoase sau destepte, sa fie cautate de toata lumea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si ce? pana la urma care-i problema? statistic sunt mai multe femei(punct!) DAR nu uita ca femeile in tara noastra(ca in toata lumea) traiesc mai mult, la noi barbatii dau in ciroze(prea multi betivi) si altele(cauze variate, ex. barbatii se sinucid mai multi) asa ca mor mai repede.

Pana la urma te deranjeaza ca au mai multe oferte femeile, bine, dar pe topicul asta n-ai ce discuta, oricum nu poti face nimic in privinta asta.

Ai explicat frumos fenomenul(bravo) dar nu uita ca viata-i nu-i dreapta, trebuie sa te adaptezi la mediu.

 

P.s. femeile nu ies la fel de mult(parerea mea din ce am observat, nu se aplica la toate) si nici nu merg prin aceleasi locuri frecventate de multi barbati(bar, club, stadion(wtf?)), sunt destule care-s mai retrase, tine ochii deschisi, eu vad de multe ori mai multe femei ca barbati pe strada.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Voi incerca sa explic inca si mai clar,si nu e vorba ca ma oftic,insa mi se pare o situatie cel putin curioasa,daca nu,chiar interesanta.In plus,cred ca e bine ca lumea in general, sa fie informata de anumite chestii care se petrec sub ochii nostri si care ne afecteaza pana la urma viata,de ce nu?

 

1. Multi barbati mai la 40 da ani sunt bigami/adulteri. Multi barbati la 40 de ani cu bani si o mica afacere ajung la un punct de prosperitate in care isi spun "ba de ce sa ma multumesc cu nevasta-mea, cand as putea sa imi iau si eu o ptitpoanca din asta misto la 20 de ani cand e in floarea varstei?". Ce o fi prin ministere/ ambasade/ consulate/ corporatii trafic de influenta, mariri de salariu la schimb cu sex, asta nu vom sti niciodata cu adevarat....... Nimeni nu va face un sondaj: "domnu, aveti o relatie de adulter cu angajata dumneavastra din minister?".. Nu, dar chestia asta debuseaza undeva: la capatul tevii raman mult mai putine fete disponibile pentru relatii normale, cu barbati de o varsta apropiata.

 

Cineva m-a intrebat: bine, daca barbatii de 40 de ani cauta in massa femei tinere, nu ar trebui sa ramana in spate o armata de femei la 40 de ani singure, parasite de barbatii in cauza? Raspunsul e nu. Ei nu le parasesc, mai ales daca au copil. Raman cu amandoua, simplu.

Cum femeile de 40-50 de ani nu au nici inclinatia si nici atractivitatea necesara pentru barbatii de 20-30 de ani, ele nu se combina cu baieti tineri, in mod normal. Si deci bigamia e un fenomen care are loc intr-un singur sens: barbati maturi cu femei tinere. De aici rezulta un numar consistent de baieti fara fata, pentru ca au ramas mai putine fete disponibile.

 

2.Prin tara noastra au venit multi indivizi veniti cu afaceri, dar -daca tot au batut drumul- si in turism sexual la noi. Eu cunosc vreo 5-6 situatii de femei tinere racolate de un italian sau englez si plecat cu ele, cu casatorie sau nu. Cum in mod simetric, nu vin italiencele la noi sa faca turism sexual cu baieti tineri de la noi (LOL), in urma acestui turism exclusiv masculin, iti raman tone de baieti singuri, din cauza ca sunt mai putine fete ramase pentru ei; Alt exemplu e cand cu razboiul din Liban s-au refugiat la noi doua avioane pline cu romance cu copii, neveste ale libanezilor probabil. Eu cred ca au venit libanezi la noi la studii sau cu afaceri si au luat si ei cateva sute de fete de pe piata. Si astia sunt libanezi, Libanul e o tara mica si cam saraca. Ce de romance or fi prin haremurile sauditilor, care sunt din tara mare si bogata? probabil multe, doar au de toate natiile si sunt plini de bani. E de remarcat ca Romania a avut inca din anii 70 un rol politic in Orientul Mijlociu, arabii au drum pe aici, le-am trimis specialisti, de ce nu vor fi ajuns pe la ei si specialiste?

Editat de CRISTI82

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×