Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

As vrea sa stiu cum se procedeaza sa obtii diploma de utilizator autocad. Cei de la facultate nu mai elibereaza diplome, ne-au spus ca trebuie sa intram pe autodesk.com si sa cautam acolo dar nu sunt prea lamurit.

 

Multumesc

Sunt cursuri de formare profesionala la care trebuie sa iti faci inscrierea. Vei obtine doar o foaie in care iti este recunoscuta frecventa la acele cursuri, nimic mai mult. Cursurile organizate de Autodesk sunt ceva cam scumpe, insa nu prea se merita. Practica face toti bani pana la urma, vezi pe net tutoriale la greu si scapi mai ieftin si foarte probabil cu mult mai multe cunostine decat cursurile baza oferite de aceste cursuri.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sa traiti. Ma bag si eu in seama, ca ma pasioneaza si pe mine proiectarea CAD. In ce priveste Auto CAD, ma declar la nivelul mediu - avansat. In ce priveste Solid Works, sunt incepator.

 

Dar tare mi-am dorit sa gasesc si eu pe cineva care se pricepe in Auto CAD sa mai fac un schimb de experienta.


Acuma nush, dar poate s-o pricepe careva si la desen tehnic sau geometrie descriptiva. Am un desen 2D, care imi e greu sa-l fac in Auto CAD si mai ales modelarea 3D.

post-288525-0-40760200-1449572909_thumb.jpg

 

uitati-va cu atentie ca in proiectia din dreapta am un diametru la un cerc axial de 120 mm. La proiectia din stanga, imi arata ca 120 mm, este trasat conturul principal al proiectiei. Voi care credeti ca e diametru cercurilor proiectiei din dreapta (bineinteles la cele care nu sunt cotate)?

Editat de Gigelul2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×