Robertloveyou 0 Report post Posted August 28, 2010 (edited) as vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema in dragoste:D.am 14 si nush cum sa cuceresc o fata pe care o plac foarte mult.nush cum sa intru in gasca ei de prieten(nush cum sa fac sa stau mai mult cu ea)eu o plac foarte mult dar nush cum sa o cuceresc :) eu am mai avut cateva prieten dar parca la aceasta fata e mai greu sa o cuceresc:d. sper sa ma ajutati Edited August 28, 2010 by Robertloveyou Share this post Link to post Share on other sites
Aether. 433 Report post Posted August 28, 2010 as vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema in dragoste:D.am 14 si nush cum sa cuceresc o fata pe care o plac foarte mult.nush cum sa intru in gasca ei de prieten(nush cum sa fac sa stau mai mult cu ea)eu o plac foarte mult dar nush cum sa o cuceresc :) eu am mai avut cateva prieten dar parca la aceasta fata e mai greu sa o cuceresc:d.sper sa ma ajutati E vara, e cald, e frumos, invita fata la un suc, la o plimbare in parc, tineti-va de mana, spune-i glume, radeti, sa nu taci, spune-i ca o placi, ca te simti bine in prezenta ei, discutati despre muzica, filme, dragoste....of, ce n-as da sa am macar dublul anilor tai !... Share this post Link to post Share on other sites
Heto 35 Report post Posted August 31, 2010 Nu e gresit sa-ti placa o fata. E chiar bine si normal. Nu e gresit ca aceea fata sa afle acest lucru, cel mai bine ar fi sa afle de la tine. De asemenea nu e o problema daca fata nu te place pe tine... fetele de multe ori nu stiu nici ele ce vor. Incearca sa intri in vorba cu ea, ia-i id-ul de messenger si vezi cum gandeste, vorbeste cu ea o saptamana, doua, apoi invit-o la o plimbare, un film, un suc. Fara teama de esec. Vei primi multe refuzuri de-a lungul vietii, important e ca tu sa stii ca un refuz inseamna doar ca ai facut propunerea la un moment nepotrivit, nu ca esti o persoana nepotrivita. Succes. Share this post Link to post Share on other sites
@5 IP 2340 Report post Posted September 9, 2011 Cand aveam eu varsta ta, mergea intotdeauna un truc: dupa ce ne plimbam la cofetarie si film si malul marii (sunt constantean), la despartire o lasam putin sa o ia inainte si veneam iute din spate si o PUPAM (nu sarutam)pe gat.Se topea... si a doua zi ma cauta ea prima. Da' si dinozaurii au disparut... @clouds: E vara, e cald, e frumos, invita fata la un suc, la o plimbare in parc, tineti-va de mana, spune-i glume, radeti, sa nu taci, spune-i ca o placi, ca te simti bine in prezenta ei, discutati despre muzica, filme, dragoste....of, ce n-as da sa am macar dublul anilor tai !... Ce vesel si frumos gandesti si ce trist pseudonim ti-ai ales.... Cam tarziu pt. post dar aabia acu' m-am inregistrat. Share this post Link to post Share on other sites
Ampera 10661 Report post Posted September 9, 2011 la despartire o lasam putin sa o ia inainte si veneam iute din spate si o PUPAM (nu sarutam)pe gat.Se topea... si a doua zi ma cauta ea prima. nu te-a plesnit niciuna pe treaba asta? 2 Share this post Link to post Share on other sites
The Bitch 15154 Report post Posted September 9, 2011 nu te-a plesnit niciuna pe treaba asta? :rot: Poate fata nu era sperioasa. Auzi ca nu se topea de frica. Share this post Link to post Share on other sites
@5 IP 2340 Report post Posted September 10, 2011 nu te-a plesnit niciuna pe treaba asta? Pe atunci nu erau chestii de-astea "stuff",cu biciuri si cravase. :flowers: Era doar un pupic nevinovat. Oricum,imi place cum gandesti.... :good: Share this post Link to post Share on other sites