Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Nital28

probleme jocuri

Recommended Posts

salut la toti,problema mea e asta:jucam S.T.A.L.K.E.R. si pina la un miment dat totul era ok dar de la un timp nu mai inteleg ce se intimpla.dupa aprox. doua minute de la intrarea in joc se blocheaza tot sistemul si trebuie sa dau reset,altfel nu merge.reintru si la fel se intimpla.jocul e mai nou,recunosc dar l-am jucat cam o treime fara probleme.bine,am incercat apoi stronghold(asta nu e nou,sigur!) la fel.am placa de baza k8ne si procesor athlon,placa video geforce 6600LE,cu 512 mb ram iar pe placa de baza am 1g ram.chiar cu setarile minime e la fel.astept un raspuns sau o parere,recunoscator.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stai jos, ai 2! Nu exista "procesorul nu suporta placa video," da?

On-topic: verifica temperaturile. Posibil sa iti fi obosit sursa si sa nu mai duca solicitarea la care o supune STALKER (e unul dintre jocurile cele mai stresante pentru sisteme, oricit de capabile ar fi acestea).

Share this post


Link to post
Share on other sites

La STALKER diferenta e ca piratat nu prea ai cum sa il joci online. Eu il am cumparat si inca n-am apucat sa joc online, e o dubiosenie cu update-urile astea... prin Steam nu mi se updateaza, versiunea de pe servere e in general 1.006, eu am 1.005. Cind vine vorba de joace piratate, unele merg ireprosabil, altele vai de ele. Depinde de mai multe chestii...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aha,multumesc :o: ,deci nu are nici o treaba posibilitatea de a fi piratat cu problemele acestui user :crazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×