Sari la conținut
Forum Roportal
AndreeaIM

Culoarea preferata iti dezvaluie personalitatea

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Faptul ca preferi o anumita culoare in detrimentul altora nu este tocmai intamplator. Te atrage pentru ca rezoneaza intr-un anumit fel cu personalitatea ta. Iata cum se impaca firea noastra cu anumite culori:

 

Alb

Rosu

Roz

Portocaliu

Galben

Verde

Albastru

Turcoaz

Mov

Maro

Gri

Negru

 

In ceea ce priveste psihologia culorilor, cititi si cum va influenteaza viata rosul, galbenul, albastrul, verdele si portocaliul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Rosu

Sanatatea, puterea, vitalitatea, agresivitatea, vigoarea si impulsivitatea sunt toate reprezentate de culoarea rosu. Cei care o iubesc sunt determinati sa obtina orice isi doresc, cu orice pret si nu vor ierta nimic ce le sta in cale. De multe ori, isi vor calca chiar si pe principii pentru a castiga.

 

Daca culoarea ta preferata e rosu, esti o persoana care ii judeca foarte repede si foarte usor pe cei din jur si li se intampla foarte rar sa isi schimbe parerile si deciziile. Esti optimist si daca detesti un lucru, atunci acela e monotonia si rutina. Desi aceasta culoare pare sa iti insufle mai multe defecte decat calitati, nu uita ca rosu inseamna si caldura, siguranta si viata, fiind culoarea care simbolizeaza viata insasi. .

 

 

 

Verde

 

Verdele simbolizeaza armonia, echilibrul, speranta, renasterea si pacea. In general, este culoarea preferata a celor sinceri si delicati.

 

Daca esti un iubitor de verde, cu siguranta esti foarte modest, atent la nevoile celor din jur, esti plin de rabdare si iti place jobul tau la nebunie. Din pacate, le esti foarte la indemana unora, si te vor folosi cu nerusinare. Te descrie rafinamentul, educatia si celebritatea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alb si...bleu. Pentru ca ma duce cu gandul la nemarginire, la puritate, curatenie

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

devine suspect ... mai avem şi acelaşi prenume

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×