Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salutari,

sper sa ma poata lamuri si pe mine cineva. Am tot cautat pe net si nu am gasit nimic (nici nu stiu daca este in Romania vreo federatie de raliuri) in legaturara cu conditii de participare a unui echipaj (masina, pilot, co-pilot) intr-un raliu, rally-raid, etc.

Ce m-ar interesa :

- daca masina de concurs trebuie sa fie neaparat inmatriculata

- conditii obligatorii de securitate, care sunt ?

- pilotul, co-pilotul daca trebuie sa fie neaparat "scolit" in pilotaj (neaparat permis de pilot ?)

- conditii de inscriere intr-un rally-raid

- se organizeaza in romania rally-raid? (si 4x4 inafara de wrc? sau doar off-road-uri ?)

- conditii de legitimare a unui team si unde ??

 

Sper sa ma puteti ajuta, sau macar link-uri. Merci

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ms pt linkuri, pacat ca la FRAS nu se deschid paginile. Eu sunt amator si as vrea sa ma "dau" si eu ,sau (dc nu ) sa imi fac un team. As prefera rally-raidurile (gen Dakar). Masina acuma imi caut , afara am gasit un Nissan Patrol si un Mitzubishi Pajero la preturi bunicele dar nu se pot inmatricula la noi (de aceea intrebam de inmatriculare dk e musai). La noi nu am gasit, doar dk iei si modifici tu, dar cine face cusca (si oare si rezista?) si multe altele. Sunt pasionat, dar nu as vrea 3 ani sa lucrez la o masina.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Exista in Romania Campionatul National de Rally Raid, atat la auto cat si la moto. Noi organizam de exemplu in perioada 28-31 mai 2008 la Timisoara Banat Rally Raid - prima etapa din anul acesta. Va avea 4 zile de concurs, cu 3 zile de probe speciale, traseul va fi frumos dar dificil si exista de anul trecut si o categorie "promo". Adica pentru cei care vor sa vina sa vada cum este dar nu au masini pregatite. Avem un club sportiv in Timisoara in cadrul caruia ne ocupam in mod deosebit de aceasta categorie de sportivi. Asa ca daca ai nevoie de "indicatii pretioase", adica informatii despre cum ar trebui sa fie masina, ce merita sau ce nu merita sa cumperi, ce inseamna sportul asta ne poti contacta. Poti sa intri in prima faza pe site www.banatrallyraid.ro sau pe forumul sportivilor din aceasta categorie www.rallyraid.ro/forum. Sper ca ti-am raspuns la "help me" :jester:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×