Sari la conținut
Forum Roportal
Sclipirici

Cum sa iti faci singur un tavan instelat vizibil doar in intuneric

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Probabil ca multi ati auzit de minunatele tavane instelate vizibile numai la intuneric.Poate multi au si vazut asa ceva....dar putini stiu si cum se realizeaza acestea.

 

Marca SCLIPIRICI vine in intampinarea dumneavoastra cu o oferta irezistibila.Pachetul SCLIPIRICI Start.

 

Fara sa ai nici cea mai mica experienta in pictura poti fi si tu acum pictor pentru o zi.Cu pachetul SCLIPIRICI Start vei putea si tu sa realizezi peisaje stelare pe tavanul din dormitorul tau.

 

Ce sunt tavanele instelate?

 

Sunt acele imagini cosmice realizate de catre artisti cu ajutorul unei vopsele speciale care are proprietatea de a lumina in intuneric.La lumina pe tavan nu se va observa absolut nimic vopseaua fiind dupa uscare semitransparent lucioasa ( valabil doar la tavanele albe sau foarte deschise la culoare).Cand in camera se face intuneric situatia se schimba deoarece vopseaua incepe sa emita lumina absorbita lasand sa se vada o imagine cu adevarat minunata.

 

Oferta SCLIPIRICI

 

Chiar daca nu ai pictat niciodata sau nu ai cunostinte de pictura cu ajutorul DVD ului gasit in cutia SCLIPIRICI Start vei vedea ca si tu poti face un tavan instelat.Nu exageram cu aceasta oferta si nu ne vom compara cu un artist....dar va garantam ca veti fi foarte incantati de ce veti reusii sa creati chiar voi pe tavanul sau peretii dormitorului.Trusa pe care o veti gasii deasemenea in acest pachet este foarte simpla pentru ca si procedeul de imprimare a imaginii este foarte simplu.

 

Vopseaua nu este toxica, nu contine fosfor si este o vopsea acrilica pe baza de apa.

 

Ce contine pachetul SCLIPIRICI Start

 

30ml vopsea BLUE

 

30ml vopsea YELLOW-GREEN

 

30ml vopsea BLUE-GREEN

 

90ml DILUANT SPECIAL

 

DVD cu instructiuni

 

Trusa necesara

 

ATENTIE!!!

 

Pentru realizarea unui peisaj stelar cu vopsea SCLIPIRICI este necesar ca in momentul lucrarii in camera sa fie intuneric deoarece vopseaua este vizibila doar in intuneric.Deaceia va recomandam ca pentru o incarcare mai rapida cu lumina a vopselei si pentru o vizualizare mai precisa a ceea ce faceti pe tavan sa achizitionati o lampa cu lumina ultravioleta.Aceasta lampa nu este inclusa in pret dar la cerere va putem comercializa si o astfel de lampa.

 

Lampa cu ultraviolete mai este necesara si dupa terminarea lucrarii deoarece cu ajutorul ei veti putea incarca mai rapid vopseaua cu lumina.

Pentru mai multe detalii vizitati www.sclipirici.ro

LIVRAM IN TOATA TARA!!!!

post-302302-1282012518_thumb.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×