Sari la conținut
Forum Roportal
ddea

Locuri de vizitat in Romania

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

  Corabia din judetul Olta este cel mai urât oraș din România, urmat de Giurgiu, Vaslui, Buzău.

Orașul Corabia are, însă, câteva repere istorice care pot fi valorificate. Istoricii spun că ar fi fost atestat în înainte de 1870, iar în această localitate se găsesc ruinele uneia dintre cele mai vechi cetăți geto-dacice. De asemenea, în orașul Corabia mai sunt vizibile urme ale unui prim pod construit peste Dunăre, de pe vremea marelui împărat roman Constatin cel Mare.

https://evz.ro/oras-romania-corabia-cimitir-gropi-port-dunare-reddit-maramures-brasov-sibiu-cluj.html   Cel mai urât oraș din România

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Autoritățile din Motru au planuri mari

Este vorba despre Motru din județul Gorj. Acesta este orașul mic din România care va avea străzi ca-n Tenerife. Pentru că oamenii iubesc paradisurile exotice, autoritățile au vrut să le ofere celor care ajung aici o experiență inedită.

Conform observatornews.ro, a început deja plantarea primilor palmieri printre ceilalți copaci. Și planurile sunt unele cât se poate de ambițioase.  Astfel, până la începutul verii, locul ar urma să fie transformat total.

Oamenii vor fi înconjurați de o mulțime de arbori tropicali, care vor completa perfect peisajul. Menționăm că în zonă există o mulțime de copaci care au înverzit, ceea ce face proiectul unui și mai interesant.

Menționăm că nu ar fi prima oară când autoritățile din anumite zone din țară vor să facă astfel de transformări.

Acesta povestea că a fost impresionat de stațiunile exotice pe care le-a vizitat. Drept urmare, a hotărât să le ofere și locuitorilor din comună șansa de a vedea un peisaj cu adevărat spectaculos. Iar investiția a costat nu mai puțin de 100.000 de lei.

fanatik.ro

*Nu cunosc acea zona, daca iarna este foarte grea sau are o clima mai spre Mediteraniana.   Palmierii degera in anumite zile geroase si in Phoenix, sa n-aibe surprize ca a costat mult investitia.  Ar fi ideal daca ar creste paralel si plante tinere sa aibe cu ce inlocui eventuala pierdere.*   

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×