Sari la conținut
Forum Roportal
Davi_

Reguli de ingrijire a cainelui

Postări Recomandate

Catelusa mea pekineza are sapte pui! Nu stiu unde i-a tinut, a avut o burtica atat de mica! Pe unul dintre ei nu-l ingrijeste. Este cel mai mic, nu cred ca supravietuieste.

 

Animalele simt asta mai bine decat omul, nu se ocupa de el ca n-are sens sa investeasca timp si lapte in ceva nesanatos!!!

ce faci cu restul de puiuti? le gasesti usor familii?

 

Asta e partea cea mai dura in Romania, ea nu le va putea tine cu munca si copil de crescut, sa ia liber sa hraneasca cateii ... nu se poate!!!

 

Trebuie sa renunte definitiv la orice animal drag am impresia, cand deja depasesc limita.

 

Eu n-o sa renunt la viata mea pentru pisici, sa nu merg undeva ca n-am pe cine lasa sa-i hraneasca ... le dau cuiva care vrea sa le aibe ca sint destui, doar ca serviciile pisicacesti n-o sa fie ca la mine, dar asta-i viata.

 

Fiica mea se chinuie cu un catel ca n-are voie unde sta si-l duce in San Diego de unde-l ia pentru vacantele in Arizona sau alta parte si mai merge sa-l viziteze cand are timp la distanta de 180 km un drum.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Lucast, dacă a mea face vreodată pui... eu cred ca o sa îi țin pe toți. .. :D

 

On topic: unele alimente sunt extrem to toxice pentru câini: ciocolata, struguri, usturoi, orice planta care are bulb ca rădăcină, nuci, etc.

 

http://doctor-vet.ro/abecedar-de-alimente-toxice-pentru-caini-si-pisici/

 

ce mă uimește e ca pe site-urile românești spune sa nu dai oase crude câinelui?

Aici e total interzis sa dai oase gătite, pentru ca în momentul I care sunt gătite devin mai tari și se sparg , mai ales cele de pui, în așchii. Câinele meu are o dieta de mâncare uscata combinata cu unele mese de carne și oase crude (pui - dacă e cald primește aripi de pui congelate, peste crud, la fel, uneori congelat de preferat cod, are oasele moi, coaste de vita crude, uneori ficat crud, burta cruda e foarte buna pentru câini, o amestec cu legume crude).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×