Sari la conținut
Forum Roportal
User09

Moda "fals"

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Dupa cum stim cu totii, in zilele noastre au devenit deja o moda sintagmele de genul "Am unghii false", "Am sani falsi" (ma rog, e mai simplu "Am silicoane" dar sa sune in ton cu topicul :))), "Am gene false" si tot asa. Ne ofera imaginea dorita si ne mascheaza defectele, insa cat de atragatoare ne fac aceste falsuri?

 

Fetelor, ati apelat pana acum la astfel de metode? Impartasiti-ne experienta voastra in legatura ca MODA "FALS", dati-ne cat mai multe detalii, inclusiv ce sume implica operatiunile respective.

 

Baieti, parerea voastra care este? O fata "plina de falsuri" vi se pare atragatoare sau optati pentru naturalete?

 

Si dat fiind faptul ca am deschis topicul, voi fi si prima care raspunde intrebarii: In urma cu 2 ani mi-am aplicat unghii false cu gel. 15 RON m-a costat sa le pun, ceva de genul. Am apelat la metoda respectiva pentru ca am niste unghii subtirele si fragile si intotdeauna mi-am dorit unghiute mari :roll:. Insa aspectul lor cam lasa de dorit ... sunt foarte groase, stratul de gel e gros si arata fals de-a binelea. Nu am gasit niciun salon in oras unde unghia aplicata sa fie subtirica. Inca mai caut si intentionez sa imi aplic iar :D

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu in urma cu ceva timp am vrut sa intru in rand si mi-am pus unghii false cu gel.....rezultatul?....frumos o luna....iar cand le-am dat jos un adevarat dezastru....unghiile mele aratau oribil :) ....mi-au trebuit cateva luni bune sa le readuc la normal...Nu`mi mai trebuie veci...

Silicoanele nu ma atrag pentru ca eu cred ca nu aduc nimik sanatos......si nu cred ca in niste tate imense consta frumusetea.... poate baietii ma contrazic :roll:

Extensiile de par ....depinde de calitatea lor....cele naturale sunt foarte scumpe...iar restul sunt :D

Raman in continuare adepta " natural e mai frumos":P

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ah ... extensiile mi-au scapat sa le precizez. :no: Au si ele paguba lor ... am vazut ce fel arata parul dupa ce sunt date jos (nu ma refer la cele cu clips) - groaznic mai exact.

 

Alte opinii, experiente?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ah ... extensiile mi-au scapat sa le precizez. :no: Au si ele paguba lor ...

 

Nu stiu din experienta ca n-am folosit nimic fals, insa extensiile de par cred ca se taie daca nu mai sint la moda, ca parul creste repede inapoi, si dupa o frizura lunga, tocmai bine este una scurta la vara!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Extensii am folosit de cateva ori si gene false mai mereu si obisnuiam inainte sa ma vopsesc blonda

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Falsa la mine e culoarea parului, vopsit aramiu, in rest am unghii naturale pe care le dau cu oja, si folosesc machiaj cand merg la munca si ies pe strada...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×