Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
User09

Moda "fals"

Rate this topic

Recommended Posts

Dupa cum stim cu totii, in zilele noastre au devenit deja o moda sintagmele de genul "Am unghii false", "Am sani falsi" (ma rog, e mai simplu "Am silicoane" dar sa sune in ton cu topicul :))), "Am gene false" si tot asa. Ne ofera imaginea dorita si ne mascheaza defectele, insa cat de atragatoare ne fac aceste falsuri?

 

Fetelor, ati apelat pana acum la astfel de metode? Impartasiti-ne experienta voastra in legatura ca MODA "FALS", dati-ne cat mai multe detalii, inclusiv ce sume implica operatiunile respective.

 

Baieti, parerea voastra care este? O fata "plina de falsuri" vi se pare atragatoare sau optati pentru naturalete?

 

Si dat fiind faptul ca am deschis topicul, voi fi si prima care raspunde intrebarii: In urma cu 2 ani mi-am aplicat unghii false cu gel. 15 RON m-a costat sa le pun, ceva de genul. Am apelat la metoda respectiva pentru ca am niste unghii subtirele si fragile si intotdeauna mi-am dorit unghiute mari :roll:. Insa aspectul lor cam lasa de dorit ... sunt foarte groase, stratul de gel e gros si arata fals de-a binelea. Nu am gasit niciun salon in oras unde unghia aplicata sa fie subtirica. Inca mai caut si intentionez sa imi aplic iar :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu in urma cu ceva timp am vrut sa intru in rand si mi-am pus unghii false cu gel.....rezultatul?....frumos o luna....iar cand le-am dat jos un adevarat dezastru....unghiile mele aratau oribil :) ....mi-au trebuit cateva luni bune sa le readuc la normal...Nu`mi mai trebuie veci...

Silicoanele nu ma atrag pentru ca eu cred ca nu aduc nimik sanatos......si nu cred ca in niste tate imense consta frumusetea.... poate baietii ma contrazic :roll:

Extensiile de par ....depinde de calitatea lor....cele naturale sunt foarte scumpe...iar restul sunt :D

Raman in continuare adepta " natural e mai frumos":P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah ... extensiile mi-au scapat sa le precizez. :no: Au si ele paguba lor ... am vazut ce fel arata parul dupa ce sunt date jos (nu ma refer la cele cu clips) - groaznic mai exact.

 

Alte opinii, experiente?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah ... extensiile mi-au scapat sa le precizez. :no: Au si ele paguba lor ...

 

Nu stiu din experienta ca n-am folosit nimic fals, insa extensiile de par cred ca se taie daca nu mai sint la moda, ca parul creste repede inapoi, si dupa o frizura lunga, tocmai bine este una scurta la vara!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Extensii am folosit de cateva ori si gene false mai mereu si obisnuiam inainte sa ma vopsesc blonda

Share this post


Link to post
Share on other sites

Falsa la mine e culoarea parului, vopsit aramiu, in rest am unghii naturale pe care le dau cu oja, si folosesc machiaj cand merg la munca si ies pe strada...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×