Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am absolvit! Am fost nevoita sa iau viata in propriile maini, sa merg mai departe, sa schimb profesori, locuri, colegi, prieteni... Am fost atat de trista...oricat de "mediocra" a fost viata in liceu, voi simti mereu un dor inexplicabil fata de acea perioada.

Imi amintesc cum i-am condus pe profesori la sala profesorala, cantandu-le plangand...imi amintesc cum ei ne-au pupat pe fiecare pe rand si ne-au urat succes...

Imi amintesc de ultima ora de dirigentie cand diriginta nu putea nici sa ne vorbeasca din cauza lacrimilor...ne strangea in brate...doar atat...

Imi amintesc de adunarea noastra dintre clase cand eram toti din liceu imbracati la fel si umblam pe strazi cantand Gaudeamus!

Imi amintesc de banchetul claselor a XII-a cand am fost ultima oara impreuna ca si colegi...

nu am stiut sa pretuiesc acele momente...nu sunt multumita de importanta pe care le-am acordat-o...

 

 

Voi ati asolvit? Urmeaza? Aveti amintiri placute sau sperante cu privire la acel eveniment? Impartasiti-le :roll:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Diriga noastra a zis bogdaproste cand a scapat de noi. :roll:

Am avut un banchet naspa, nu au venit toate colegele, am avut o excursie naspa de sfarsit de a XII-a... Nu ne-a stors lacrimi, nu am fost la nici un curs festiv... A fost ceva normal. Mi-a parut rau ca m-am despartit de anumite colege, dar acum tinem legatura, inrosim messengerul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ce ma distreaza expresia aia :roll: (bogdaproste)

 

nu ai plans cand ai terminat liceul? cel putin la banchet, la noi s-a plans in cor...in hohote...acum imi vine sa rad putin cand imi amintesc....dar noi de fapt nu plangeam dupa colege/profesori, ci dupa tineretea aceea frumoasa in care nu ai resposabilitati... :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Diriga noastra a zis bogdaproste cand a scapat de noi. :)

 

Si a noastra. :roll: Dar si noi am zis, ca am scapat de ea. :D

Nici noi nu am plans, abia asteptam sa scapam. Banchetul, la fel, a fost naspa, l-am facut impreuna cu un alt liceu, nu se mai intelegea om cu persoana acolo.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu, nu am plans la banchet, a fost un banchet de toata jena, numai fete, aproape, ca majoritatea eram fara prieten, plictiseala maxima, sala mica, prost luminata, mancarea naspa, muzica infecta, cameramanul de kkt, n-a filmat nimic... Nasol.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am avut dirig.

Ne-a dansat pe toate la banchet.

La serenada la el am stat si pe balcon ca eram multi.

Pe unele fete care stateam departe ne-a dus cu Oltcitul lui acasa.

A... si am plecat cateva ore de la banchet ca in piata centrala era concert cu Vali Sterian.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

la mine banchetul a fost destul de reusit....mult mai reusit decat ma asteptam..nu am plans pentru ca nu a fost cazu' ,dar au fost cativa colegi care au plans...clasa in care am fost nu a fost deloc unita erau numai grupuri de persoane care se "intelegeau" cat de cat...colegilor le placea sa rada unii de altii (lucru care niciodata nu mi-a placut) si nu pierdeau niciodata ocazia sa se "intepe" unii pe altii...asa ca am preferat sa fiu mai rece si sa nu prea bag multe lucruri in seama...pe de-o parte am asteptat destul de mult sa se termine liceul, am avut si sentimente de regret la un monent dat ca e normal...dar acum e mult mai bine la facultate...nu se compara..M a gandeam ca o sa imi fie mult mai greu la facultate avand in vedere ca nu suntem decat 5 fete :no:)) ,dar e total invers.Colegii sunt mult mai calumea si pot sa zic ca intr-un an de facultate am iesit cu colegii de mult mai multe ori decat in 4 ani de liceu...sper ca si in anii urmatori sa fie la fel :no:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×