Sari la conținut
Forum Roportal
BiliOnaire[;x]

Antrenament - Dieta

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut la toti :o: . Vad ca multi dintre voi,cred ca nici 2% din membri inregistrati in acest forum practicati sala,probabil ca nu aveti varsta potrivita,desi dupa mine ar trebuie sa incepeti de la 15 ani jumate,cam asa,cu toate ca eu merg de la 14 ani,sau va este lene,sau pur si simplu nu aveti timp sa mergeti la sala.

 

Aici discutam despre tot ce tine de sala,mai mult despre Antrenament si Dieta !

 

Mai intai spune`ti antrenamentul si dupa dieta,daca nu vreti sa ziceti dieta,nu este obligatoriu,macar antrenamentul ! Eu fac asa :

 

ANTRENAMENT

LUNI : Piept + abdomene

MARTI : Biceps

MIERCURI : Picioare

JOI : Umeri+Trapez+Abdomene

VINERI: Spate

SAMBATA : TRICEPS

 

DIETA

Ma trezesc pe la 12:30-1:05 beau de obicei un ceai Lipton sau lapte.

Urmatoarea masa vine cam pe la 3,aici mananc cat de bine posibil,niste cartofi si carte multaa,numai piept de pui mananc,ficat,muschii,carne de porc si peste,atat.Pestele,pieptu,ficatu si muschii sunt preferatii mei si ca la fiecare masa,o salata de castraveti mareee.

Mai mananc eu ce mananc pana pe la 7..si dupa go sala!

Vin de la sala pe la 8:30-9:10,mananc iar,tot carne,piure,si peste,de obicei seara mananc mai mult peste,un ou fiert,si o salata!

Mai mananc ceva,beau un suc una alta,pe la 1:30-2:00 dim iar mananc,dar nu carne,dupa stau 5 ore sa digere,mananc iar ca sa am ceva in burta de obicei,ma duc la bucatarie,imi spal 4 castraveti,ii tai in jumate,pun sare si mananc,mai imi iau si niste crochete dupa mine si un pahar de suc,atat !

 

Faza este ca...recunosc,imi place sucuu:(((( dar nu beau foarte mult 2-3 pahare/zi,atat,nici dulciuri nu prea mananc,doar cand ma trezesc mananc niste clatite,atat sau seara o cocolata Milka ceva...in rest nimic,mananc doar ce`mi place:)))) nici inghetate nu prea mananc ...cu caldura asta mananc 1-2 pe zi....

@@@ Tin sa zic ca,nu imi plac branzeturile,cascavalu,smantana etc,cascavalu imi place doar in pizza,atat,in rest beau foarte mult lapte!

 

Vad ca nu prea discutam despre sala aici,e sanatate pura,elimini toxinele,te faci patratos si in al doilea rand te plac si fetele :) ,daca faci fotbal la ce se uita fetele?La picioarele tale lucrate ?:))) eiii nu`i chiar asa !

 

 

ANTRENAMENT - DIETA

 

Sfaturi !

Editat de BiliOnaire[;x]

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Programul tau e aproape bun. Trebuie sa lasi bratele pe ultima zi altfel e supraantrenament. Eu fac asa:

Luni: Piept+abd

Marti: Spate

Miercuri: Picioare

Joi: Umar+Trapez

Vineri:Brate(Bicep, Tricep, Antebrate)

Suntem mai multi care folosim acest program si chiar da rezultate. Pentru 3 zile un antrenament bun ar fi:

Luni: Piept+Triceps

Miercuri: Picioare+abd

Vineri: Spate+Biceps

 

Nici cu somnul nu stai prea bine ;) Si eu sunt cam lenes dar eu ma trezesc pe la 9, pe la ora 1 sa te trezesti nu e cam mult :P La ce ora te bagi in pat? Ai grija sa te bagi la 22:00. De la ora 22:00 pana la 00:00 astea 2 ore de somn fac mai mult decat 10 ore de somn normale. E foarte imortant sa te culci de la 22:00 deoarece muschiul creste si se regenereaza cel mai rapid in acest timp. Astept rasp.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×