Maeve. 5,528 Report post Posted March 7 https://www.facebook.com/comedie.francaise.officiel/videos/472844717071599/ Share this post Link to post Share on other sites
gargbird 6,967 Report post Posted March 7 Deși sunt un adevărat monstru sacru al culturii universale (și comunale, dacă ar fi să renunț la modestie), trebuie să dau Cezarului ce-i al Cezarului și să nu amestec domeniile. Vorba lui Roubideaux sur le Blancheforte du Chlomberbert: "Notre poule doun vortes cur" Cam atâta franceză parlesc, în afară de avec, cucoană, gem de pruneaux și oui. Da' gagica e simpatică, n-am ce zice. Am ascultat-o zece minute, nou record personal de ascultat femei. Iar recordul meu este cu atât mai impresionant cu cât n-am înțeles o boabă! Nada, niente, tabula rasa! Se ne pa posible așa ceva! 5 Share this post Link to post Share on other sites
Maeve. 5,528 Report post Posted March 7 Record la ascultat femei :)) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maeve. 5,528 Report post Posted March 7 Hai ca asta e buna 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maeve. 5,528 Report post Posted March 7 La multi ani de 9 martie! 3 Share this post Link to post Share on other sites
Kleopatrah 8,031 Report post Posted March 8 Nu a folosit diacritice. 5 Share this post Link to post Share on other sites
Kleopatrah 8,031 Report post Posted March 9 - Abia aștept să se termine odată situația asta de urgență, să mergem și noi, ca băieții la un pub, să bem 2-3 beri - 23 se scrie fără cratimă, ai uitat?! 6 Share this post Link to post Share on other sites
gargbird 6,967 Report post Posted March 9 M-am speriat, credeam că vrei să mă inviți la un pub... Gizăz... nu-mi mai trebuie cafea azi, m-am sculat. 3 Share this post Link to post Share on other sites
Kleopatrah 8,031 Report post Posted March 9 La 07.03.2021 la 17:22, gargbird a spus: Deși sunt un adevărat monstru sacru Mai bine așa decât monstrus acru. 3 Share this post Link to post Share on other sites