Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Mi-a venit ideea deschiderii unui topic de genul asta,gandindu-ma sunt si teme pozitive de discutat in lumea asta.Deci,ce persoane v-au marcat voua existenta?Sau altfel spus,in lucrarile si actele caror scriitori,muzicieni,teologi,psihologi etc,etc ,v-ati regasit cel mai adesea.Pentru mine,Mircea Eliade este un astfel de om.O sa revin cu completari mai incolo,momentan neavand timp.Pana atunci,mai scrieti si voi experientele voastre,nu avem decat de invatat unii de la altii. :doh:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Continui cu subiectul inceput.Spuneam ca Mircea Eliade a fost scriitorul de la care am avut foarte mult de invatat.De multe ori ma recunosteam in personajele lui,reusind cu ajutorul lor sa inteleg complexe de inferioritate,sentimente sau situatii pe care le traiam.Mircea Eliade e special(pentru mine) prin sinceritatea lui,in primul rand cu el insusi,de aici si sentimentul ca esti mai intelept,dupa ce ii citesti cartile.Ramai cu ceva dupa,nu risipesti timpul.

 

O alta persoana,pe care ma consider norocoasa ca am intalnit-o,e o doamna in varsta(optzeci si ceva de ani).In tinerete a fost femeie de serviciu.E de o delicatete deosebita.Din momentul in care se trezeste dimineata,pana in momentul in care aseaza capul pe perna,nu traieste si nu respira decat pentru familia ei.Foarte constiincioasa,harnica,onesta.Cu enorm de mult bun simt si grija in ceea ce face si ceea ce spune,pentru a nu-l rani pe cel de langa ea.Cand vorbeste de sotul ei,care a murit(Dumnezeu sa il odihneasca!),lacrimeaza din cauza ca ii e foarte dor de el.Povestea ca la serviciu,superiorii ei au dorit sa ii dea o functie de raspundere,insa a refuzat din cauza ca a pus familia mai presus de un salariu mai mare(i s-ar fi prelungit programul).Desi are convingerile ei in privinta vietii,ca toata lumea,nu incearca sa influenteze in mod direct deciziile si modul de viata al copiiilor si nepotilor ei.E o persoana care inspira liniste si impacare cu viata si cu lumea asta,desprinsa parca dintr-o poveste...

Editat de lorelai1907

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Individul ala care a aruncat cu branza imputita in Iliescu, cand a venit sa inaugureze nu stiu ce piata a romanilor in Montreal! Ala erou! Ala adevarat! Ala om care a emigrat cu ura clocotind in el! Sa faci de kkt un presedinte de stat, fara sa te temi de consecinte?!?

Editat de FNF

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vladimir Voronin,un adevarat patriot al neamului moldovnesc,ura!ura!ura!

 

şi deosebita, mirobolanta, extraordinara tovarăşă....ana pauker ! :blink:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×