Sari la conținut
Forum Roportal
1234444

Iphone 3G 8GB

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut !!!!

 

 

Acum cateva saptamani mi-am cumparut un iphone 3g 8gb si nu ma prea pricep la el.."imi prind urechile".persoana de la care l-am cumpara este mai pe dinafara decat mine.as vrea si eu niste sfaturi...unde gasesc programe pentur el.unde gasesc soft pentru el...sa mil recunoasca calculatorul.eu am cateva instalate pe el.dar nu mi le vede calculatorul.am mai intrebat pe cateva persoane mi-au spus ca trebui sa gasesc niste programe ca sa mil recunoasca si tot felul de chestii de genul asta.nu am inteles prea bine.dasta am apelat si la forumul asta.poate ma bucur si eu de el in totalitate. :D

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Salut !!!!

 

 

Acum cateva saptamani mi-am cumparut un iphone 3g 8gb si nu ma prea pricep la el.."imi prind urechile".persoana de la care l-am cumpara este mai pe dinafara decat mine.as vrea si eu niste sfaturi...unde gasesc programe pentur el.unde gasesc soft pentru el...sa mil recunoasca calculatorul.eu am cateva instalate pe el.dar nu mi le vede calculatorul.am mai intrebat pe cateva persoane mi-au spus ca trebui sa gasesc niste programe ca sa mil recunoasca si tot felul de chestii de genul asta.nu am inteles prea bine.dasta am apelat si la forumul asta.poate ma bucur si eu de el in totalitate. :stars:

Sigur e iPhone 3G? Pune si niste poze clare cu fata/spatele sa ne lamurim. Exista site oficial, exista iTunes, exista documentatie... asta daca chiar e Apple iPhone. Cel mai simplu te poti bucura de el vinzindu-l si luind un telefon cu adevarat destept, de-alde HTC, de exemplu.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×