Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Dorina

Am sau nu am?

Recommended Posts

Buna ziua, in primul rand! Ma numesc Dorina, am 26 de ani si acum 1 saptamana am facut niste analize pt Hbs si Hvc care au iesit negativ (elisa III)! Problema este ca Tgp il am 46 (limita < 32) si tgo 28 (<32)! Gama globulina este 1.80 (limita 1.7 - sunt racita) bilirubina, urobilinogen, proteina c, gammagt sunt in limite normale! Deci toate analizele normale in afara primei transaminaze! Pun aceasta intrebare pt. ca am o durere frecventa sub rebordul costal dreapta, poate fi dischinezie?) E necesar sa repet testele pt hep C si hep B? N-am facut transfuzii, injectii in ultimul an sau alte contacte! Cam la cat timp se detecteaza anticorpi in sange? E posibil ca acestia sa apara si apoi sa dispara? Va rog sa-mi raspundeti pt ca sunt f stresata! Multumesc anticipat!

Anticorpii nu apar si dispar. Investigatiile trebuie sa le continui, e posibil o diskinezie biliara sau calculi biliari. Din putinele informatii care le-ai dat cred ca este putin probabil sa ai HB sau HC. Nu mai te stresa, linisteste-te si continua investigatiile.

Multa sanatate si un An Nou plin de bucurii si impliniri !

Sign in to follow this