Sari la conținut
Forum Roportal
Reaction

parametru catre aplicatie

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

adica ce vreau sa fac: am o aplicatie (facuta in VB6), si trebuie sa transmit un parametru unui alt program, facut tot de mine, asta mai micu` sa prelucreze informatia si sa returneze rezultatul astuia mai mare facut in vb.

ar exista o varianta: asta mai mare scrie intr`un fisier temporar informatia, tot asta mare da un shell catre ala micu` care isi ia informatia din fisierul temporar, o prelucreaza, rezultatul il scrie in alt fisier si apoi ala mare ia de acolo rezultatul. da` o solutie mai comoda nu exista?

stiu ca pare ilogic (ca puteam sa folosesc o functie), da` vreau sa prelucrez pe biti niste date (o criptare mica); ala mare il fac in vb si ala micu` in c++. si la decriptare folosesc procedeul asemanator.

sper ca nu am scris cine stie ce ineptii! :D

Editat de Corneliu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Orice exe poate fi apelat cu diversi parametri si poate returna cate ceva apelantului (OS de regula), sau poate comunica cu a alta aplicatie prin mesaje. Frumos ar fi sa scrii totul intr-un singur prg ... dar daca nu ... frumos ar fi sa nu folosesti fisiere temp ci param in linia de comanda :P

Nush exact cum se face in VB sau C++ (stiu spre ex in Delphi dar e un pik complicat asha k sunt de parere k te complici cu 2 prg ....)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ai incercat varianta cu un dll ?

 

Faci in C++ un dll pe care il folosesti pe urma in VB, in modul asta ai o solutie ceva mai eleganta si care vine cu mult mai multe facilitati :o:.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×