Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
bahuczki peter

Piste de karting in Bucuresti?

Rate this topic

Recommended Posts

Vreau sa merg la karting in Bucuresti luna viitoare cand voi avea treaba in capitala. Aveti ceva sugestii? Stiti piste de karting in Bucuresti?

Share this post


Link to post
Share on other sites

In Bucuresti sunt cateva circuite de karting, dar preturile sunt destul de piperate, chiar daca primesti bonus o portie zdravana de adrenalina, nu prea te lasa portofelul sa dai in medie cam 50 lei pentru o cursa de 10 minute.

 

Iti pot propune un loc fine si nu atat de costisitor.

 

www.e-redus.ro ofera o reducere de 40% pentru o cursa de 30 minute de karting la C&C Karting (pret voucher 30 RON, valoare reala 50 RON)Vezi ca oferta este valabila doar saptamana asta, iar voucherul are valabilitate pana la sfarsitul lui septembrie

 

C&C Karting este situat in parcarea Carrefour Militari, autostrada Bucuresti-Pitesti. Pentru distractie si adrenalina C&C Karting pune la dispozitia pilotilor multi cai putere si o pista in aer liber cu o lungime de 260 metri si 4 metri latime. Pista permite organizarea de curse pentru doi pana la 6 participanti.

 

Masinutele care par de jucarie sunt dotate cu 6,5 cai putere si ajung la o viteza de 50-60 km/h. Motorul Honda de 200 cmc al acestor Swiss Hutless devine unul cu tine cand apesi pe acceleratie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×