Sari la conținut
Forum Roportal
bahuczki peter

Are vreun efect schimbarea antrenorului la Poli

Postări Recomandate

Poli Timisoara a debutat sambata pe teren propriu impotriva Bistritei. Cateva mii de fani au venit la meci sa vada marea echipa la lucru. Mutarile surprinzatoare, din primul unsprezece, ale noului antrenor principal al formatiei alb-violete nu au dat roadele scontate, iar Poli a debutat cu un semi-esec in sezonul actual al Ligii I.

Contra a reusit si in acest meci sa fie eliminat si a lasat echipa in 10. Cu mult noroc am reusit un egal.

Dar se pare ca nu Sabau era problema...mentalitatea jucatorilor lasa de dorit.

Intrebari: faptul ca Sabau a plecat de la Poli si au ramas in mare parte aceiasi jucatori ajuta la ceva?

: in acest sezon pe cine vom da vina pentru insuccese?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bistrita a jucat foarte frumos. Din acest punct de vedere puteti da vina pe ea. Pentru inceput. :wub:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu contest acest lucru. Problema este ca la Poli acest grup joaca de ceva timp impreuna, dar reusesc intr-un meci sa-ti faca doar 2 sau 3 faze de poarta. Sunt jucatori care nu merita sa poarte tricolul alb violet. Ca si suporter ma amagesc de trei sezoane ca vom castiga campionatul. Jucatorii tot cer clementa fanilor. Noi contribuim cu fonduri la echipa si ei ne rasplatesc cu pasivitate.

S-a dat vina pe Sabau. Eu inca dupa primele meciuri din sezonul trecut am dat vina pe jucatori si imi mentin aceasta parere.

Singurul Panduru care a reusit sa faca o echipa care se daruia pe teren 90 de minute. Nu erau nume cunoscute, erau un grup, o echipa.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mentalitatea unei echipe e impusa de conducatorii acesteia. Atata timp cat la Poli conducatorul va fi Marian Iancu, un personaj cu nimic diferit de Becali sau sefii de la Dinamo, nu vad ce se poate schimba.

Si cand spun asta ma gandesc la CFR Cluj unde lumea va trebui sa recunoasca existenta unui alt gen de abordare cu rezultate de necontestat.

Stiu, nu e momentul sa dau tocmai acum exemplul CFR-ului. A facut, fara indoiala, un meci slab in aceasta etapa de campionat.

Dar noi stim a privi dincolo de aparente sau de un rezultat mai putin satisfacator.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Este adevarat ca la Cluj se intampla lucruri diferite decat la restul cluburilor. Dar fotbalistul roman in general este cu mentalitatea deja formata de la juniori. Antrenorul il invata sa faca teatru la fiecare fault, sa comenteze decizile fluierasilor.

Nesimtirea si mentalitatea se formeaza de mic jucator si se continua pana la nivel de Liga 1.

Daca ai stat cumva de vorba cu un fotbalist, nu reusesti sa legi cu el o conversatie. Sunt badarani si inculti. Sunt ca si in epoca comunista: gandesc altii pentru el.

Si cu toate acestea fotbalul ramane sportul rege: asta pentru ca are asa multi supusi(sclavi), nu din cauza spectacolului oferit! (vb de Liga 1)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poli Timisoara a fost la un pas de o mare rusine, dar Zicu si ai lui au revenit incredibil de la 0-3. Golul lui Cisovski, marcat in prelungiri, o duce pe Poli in play-off-ul Europa League.

Acum jucatorii timisoreni vor fi mandrii ca sunt fotbalisti, ca uite cum datorita lor, Poli poate sa vada iar Europa. Dar sa fim seriosi. Daca ai avut rabdarea sa vezi prima repriza ai constatat ca Sabau a fost schimbat degeaba, ca jucatorii sunt niste debusolati in teren, iar egalul obtinut cu atat truda se datoriaza faptului ca au picat adversarii fizic deoarece sunt niste amatori.

O sa vina CFR Cluj la Timisoara si o sa vedem o echipa a lui Poli care va reusi prin fotbalul prestat sa faca sa dispara si putinii suporteri care mai vin la stadion.

Dar poate jucam cu Zicu din primul minut, in locul vulpoiului Contra, care nu-si justifica prezenta in primul 11, dar se insista pe el. Cine stie, poate e intr-o scadere de forma acum, dar poate pana la 36 de ani o sa-si revina si va fi iar jucatorul pe care se baza candva nationala.

Asa ca fortza fie cu Zicu in speranta in care ne va scapa de rusine in acest sezon.

 

Nota 10 pentru galerie.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru majoritatea dintre noi cand vorbim de un derby avem pretentii sa vedem si spectacol fotbalistic. Dar din pacate nu acelasi sens il are si pentru jucatorii celor doua echipe care s-au infruntat in meciul Steaua Bucuresti - Poli Timisoara, incheiat cu scorul de 1-1.

Primele 10 minute de joc au fost de tatonare, in care cele doua echipe au aratat o lipsa de concentrare si implicare in joc. Pasele gresite date de jucatorii ambelor echipe au facut ca meciul sa devina mai animat, dar fara urmari pe tabela. Cu un singur sut pe spatiul portii expediat de gazde, scorul pauzei a fost de 0-0.

 

Articol complet pe: bahuczki blog

 

Concluzie: au jucat ca si in perioada in care era Sabau la echipa, cu fundul in poarta. Daca mai existau fundasi, erau introsusai si ei pe teren din prima repriza.

Tot nu s-a schimbat nimic in jocul polistilor si dupa ce s-a schimbat antrenorul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×