Jump to content
Forum Roportal
ZuzuSun

Puncte negre

Rate this topic

Recommended Posts

Am si eu o problema..pe care pana in momentul de fata nu am reusit sa o rezolv...sunt si eu victima punctelor negre...in genere imi apar pe nas...si barbie...unde e excesul de sebum....am incercat sa imi rezolv marea problema cu tratamente faciale la aburi...NICI UN REZULTAT DECAT 3 ZILE....APOI IAR ERUPEAU.....am fost la dermatolog...si mi'a dat tratament cu zinerit...si apoi aplicarea unei lotiuni tonice contra sebumului....l'am facut si pe asta..IAR NICIUN REZULTAT....am facut peeling....Nimic.....Gomaj...in fiecare zi....Fara rezultat!!!nu stiu ce sa ma mai fac...!!!Un sfat ceva,,,,?va rog..!

Share this post


Link to post
Share on other sites

In general punctele negre apar datorita unei dereglari hormonale ce face sebumul sa isi schimbe compozitia, sa fie mai lipicios, iar astfel retine impuritatile in interiorul porilor. E destul de greu sa iti reglezi secretia de sebum...Mica_curioasa are dreptate in privinta alimentatiei, eu de exp am observat ca atunci cand consum multe grasimi animale, prajeli, cafea, ciocolata mi se agraveaza problema asta.

Cel mai smplu eu zic ca e sa faci bai de aburi acasa, nu e nevoie sa te duci la salon sa cheltui bani aiurea. Asta iti dilata porii si extragi punctele negre cu grija ca sa nu lasi semne pe ten. Eventual dupa asta te dai pe ten cu zeama de lamaie, sa inchizi porii.

Eu de vreo luna imi aplic la cateva zile masca de argila si vad ca nu mi se mai ingrasa tenul la fel de repede, desi e cald afara. Iar punctele negre se formeaza mai greu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si masca de argila cum o prepari?am icnercat si schimbare in alimentatie.....consum in ultima vreme multe fructe...legume...si multa apa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×