Sari la conținut
Forum Roportal
Maryusl

Probleme cu HDD - cum scap de drivere?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am si eu o problema grava legata de un HDD.

Sa va explic situatia:

- Am un calculator mai vechi PIV care functiona perfect pana astazi de dimineata, cand nu stiu ce s-a intamplat ca nu s-a mai aprins, i-am schimbat sursa si tot degeaba, se pare ca e problema la placa de baza, dar nu stau in asta.

- am luat hardul sil-am pus pe alt PC pentru ca am nevoie neaparat sa lucrez cu programele instalate pe el. De bootat nu booteaza si vreau sa scap de driverele vechi depe celalalt pc, dar cum ? pentru ca nici in safe mode nu booteaza si de formatat nu am cum pt ca programele acelea nu le mai am.

Va rog daca are cineva vre-o idee sa ma ajute sau sa imi de-a vre o idee de ce nu mai functioneaza pc ul vechi sau cum sa fac sa scap de driverele de pe hdd sa poata sa booteze si sa instalez alte drivere pe alt pc.

 

Multumesc

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca vrei sa folosesti programele de pe vechiul HDD, atunci in noul PC decuplezi celelalte HDD-uri si unitati CD/DVD, si lasi doar HDD-ul care te interseaza pe tine.

PC-ul n-a boot-at pentru ca in mod sigur ai pus doua unitati master pe acelasi cablu paralel.

Daca nu porneste doar cu HDD-ul respectiv conectat, atunci va trebui sa apelezi la un specialist.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Simptomele sunt cumva urmatoarele: blue screen si in normal boot si in safe mode? Daca da, e pentru ca windowsului tau xp nu-i place noua placa de baza. Daca ai nevoie de programele de pe el ( care banuiesc ca sunt ceva de gestiune, in fine ) va trebui sa bootezi cu un live cd de orice fel de sistem de operare.. iti sugerez sa alegi intre ubuntu si lastxp. Downloadezi una dintre cele doua variante, scrii iso-ul pe cd/dvd, si poti sa-ti accesezi toate datele de pe acel hdd, de pe orice pc. Spor la treaba

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×