Sari la conținut
Forum Roportal
IULI23

DESFIINTAREA IDENTITATII ROMANILOR PRIN CORUPTIE

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Partea dezastruoasa a existentei acestei tari e ca se va negocia legea, justitia, moralitatea, iar cei ce au ajuns acolo in 2004 sunt IADUL acestei tari.

O mica corectura la treaba de mai sus: cei ce s-au pus singuri in 1990. Ca de atunci au fost "votati..." orice om a vazut cum se voteaza la noi - mai un mic, mai o bere, mai iti zice primarul/popa cum sa votezi si tu pui botul (sa nu uitam de bunicii nostri de la tara... la al meu a venit primarul si i-a zis ca daca nu voteaza cu psd nu isi mai primeste pensia, de exemplu - asta prin 2000, ceva de genul).

 

Cum se poate scapa? O lovitura de stat serioasa. Ar fi suficient sa o ia pe aratura niste SPP-isti si sa ne trezim miine fara ministri, fara parlamentari, fara deputati. "Frica de dumnezeu" e doar o expresie pe care unii o mai folosesc asa, de dragul maselor, dar ce avem nevoie e ceva de care chiar sa le fie frica - un precedent.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mica ! Asta a dus la situatia in care ne aflam.

 

Jugulator! Da. Sunt de acord, dar sa ai ce sa pui in loc. Daca nu vii cu principii nasatoase, cu oameni adevarati, cu profesionalism, poti da tara de gard mai tare.Poti genera un razboi civil, poti instaura o dictatura militara si cu golanii astia nu trebuie sa te pui.Ei au totul in mana acum si pot recurge la ce nu te astepti deoarece socul pierderii pentru ei e mare.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In contextul in care sintem in NATO/UE, dictatura militara e imposibila, insa o lovitura de stat cit sa ii curete pe astia la putere acum e oarecum posibila (si extrem de putin probabila, ca sa fiu realist). In loc ar trebui sa punem nemti, elvetieni, ceva de genul... orice, numai romani nu. Punem nemti si le dam tema sa aduca tara pe plus ca si cum ar conduce un bizniz.

Editat de Jugulator

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

DA! Eu as aduce toate companiile japoneze si mediul lor de afaceri sa se acope intens de tara asta, pe care le-as dona-o definitiv.Sa faca raiul pe pamant din ea.Au aia o capacitate de fructificare a avantajelor naturale de nu-ti vine a crede.Au un cult al muncii ceva iesit din comun, inclusiv spiritul de corectitudine si devotament.Tara s-ar ridica in 10 ani si-ar fi printre primele din lume cu siguranta la toate capitolele.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

romanii au fost desfiintati de cand ne-au cotropit romanii....adica dacii au fost desfiintati

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×