Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Secure mica si medie, sanctuar in locuri inalte greu accesibile, imprastierea benzinei pe distante mari, pentru a-i incercui pe zombi intr-un cerc de foc, apoi coctailuri molotov aruncate in interiorul cercului pentru a-i finisa.

 

Arbalete cu stelute ninja, care i-ar decima usor pentru ca se misca incet. Lumini puternice de orbire, pentru a-i dezorienta, zgomote puternice. Sarma ghimpata asezata in fata lor, si mine de camp pentru incetinirea numerelor mari.

 

Carne otravita de animale lasata peste tot, cu capcane de acid sulfuric, baze pe corabii sau insule, sau porturi, pentru retragerea si deplasarea pe ape.

 

Balon meteorologic, pentru zborul deasupra hoardelor si evadarea rapida. Tuneluri cu intrare inalta, ce nu poate fi escaladata de zombi. Ploi de apa sfintita ..

tu chiar te crezi ce spui ?? :jester:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Imi ajunge un depozit plin cu arme albe(preferabil sabii si cutite), de restul ma ocup eu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Zombie, nu sunt altceva decat un alt mit Hollywoodian, creat pe baza unei realitati, oameni handicapati psihic si folositi pe post de sclavi, in zona Americii Centrale!

  • Upvote 5

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Reguli pt supravietuire :

 

1.daca ai o invazie de zombie si daca vrei sa-ti vaci provizii, trebuie sa te misti ca ei.(sa nu te misti mai rpd ca ei, caci atunci isi vor da seama ca nu esti zombie)

2.daca asta nu functioneaza, imbraca-te intr-o haina anti-muscaturi de zombie.(pune-ti mai multe straturi de haine pe tine, si o haina de blana groasa de iarna)

3.ai nevoie de arme albe(tot ce taie) si arme negre (tot ce impusca) si daca vrei sa scapi de apocalipsa zombilor, trebuie sa-i nimeresti cu armele negre in cap si cu armele albe trebuie sa le retezi capul.(daca in nimeresti sau le tai alte parti din trup, acei zombie continua sa traiasca)

Editat de RedBurnGamer

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×