Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Mda , imi dau seama ca subiectul e fumat desi astia ne afuma in continuare ca pe costite . Chestia e ca the rabbit hole e mai adanca decat ai putea crede sau imagina , iar eu tocmai ce-am aflat ca si industria muzicala e condusa si coordonata in totalitate de demonii piramidari . Realizez ca am mai legat niste fire intre ele prin asta si vroiam sa dau mai departe , desi e trista treaba .

 

Deci...

Imi dau seama ca poate fi destul de greu sa vezi peste ceea ce ai in fata ochilor si de aia fac un pic de introducere ca sa poata unii relationa cu ceea ce vreau sa zic aici.

Daca ai fi nascut intr-o tara saraca din Africa si nu stiai de civilizatia moderna cu toate jucariile si conforturile ei tehnologice , atunci nu ti se parea nimic anormal in faptul ca tu traiesti intr-o coliba din frunze , mananci tot ce si cand prinzi si te imbraci in stilul lui Adam sau Eva . La fel se aplica si aici , pentru noi cei care ne-am nascut in cultura televizorului si mass mediei care ne-a ajutat sa ne formam ca si caractere si stiluri de viata . Acum dupa ce suntem deja formati sau semi formati si in formare e destul de greu sa mai putem intelege sau accepta ca cineva ar fi putut sa ne impuna deaiurea niste idealuri false pe care sa le urmam in viata .

 

Idealuri false ? False fata de ce ?... Exact !

Daca am crescut de mici cu aceste stereotipuri de formare in subconstient promovate de televizor si media atunci nu prea avem cum sa alegem altceva si ni se pare ca totul e oke si perfect valabil . Sa devenim un artist de succes adulat de jmii de oameni , sa avem penthouse-uri , milioane de euro in cont , iahturi , vacante luxuoase , masini de ultima generatie , harem de femei (sau barbati ;)) ) , tehnologii de ultima ora si tot restul . La prima vedere toate par un deziderat corect fata de tine insuti , un fel de Alice in Wonderland... adica de ce sa nu te intinzi inspre toate astea , ce-i rau in asta ?

Pai nu tre sa fii un geniu sa realizezi ca desi societatea te lasa sa iei startul corect , pe urma saboteaza cursa in asa fel incat doar un infim procent din toti cei inscrisi ajung sa isi atinga idealul unei vieti de faraon si asta fiind posibil doar calcand peste cadavrele celorlalti. Pentru toti ceilalti 99,99 toate lucrurile astea de vis raman doar la stadiul de idealuri care odata cu trecerea timpului (si anilor de tras la jugul sistemului) se transforma in chinuri si blesteme , devenind convinsi ca si-au ratat existenta daca nu traiesc ca si Tutankhamon sau Cleopatra . Sau si-o rateaza incercand sa traiasca ca si - ajungand in puscarie , morti sau prostituate ! Viata devine ceva lipsit de viata (si sens) iar individul ramane doar un zombi prins in capcana propriilor vise ideatice , functionand si avand doar rol de rotita mecanica intr-un ansamblu machiavelic ce l-a pacalit de mic copil .

 

E clar si de la sine inteles ca astfel de idealuri nu pot fi decat fantezii care te sug de vitalitate si iti usuca sufletul , pentru ca nu vei putea ajunge prea curand la ele in societatea de azi - one in a milion , vorba aia de cantec . In plus , pentru ca ai crezut in ele devii sclavul si prizonierul unui sistem care nu da doi bani pe tine si te mai joaca si la psihologie inversata gen :

Nimeni nu e de neinlocuit - zic corporatiile . Asa ca ai grija Ionica , tu de buna voie ai vrut sa te angajezi hamal sa iti atingi visele ingurgitate din filme , media , reviste si videoclipuri si deci vezi pe unde calci si cum te revolti ca imediat ramai in pielea goala ideatic... fara mecanism si traseu inspre fanteziile tot de noi lucrate si aruncate apoi in subconstientul societatii moderne .

Tre sa-ti castigi existenta - te invata dogmatic parintii dresati si ei la randul lor de idealurile lor fanteziste ! hah , chiar toata lumea-i oarba ?! Sa te zbati sa-ti castigi existenta intr-o masinatiune care te vrea secat de viata si argat permanent ? Chiar nu anticipeaza nimeni pe ce linie se va desfasura viata sa odata ce se inhama la jug , ca niste iepuri ce sunt momiti sa-l traga de un morcov agatat de varful unditei ?

 

Faza asta e cea mai distorsionata si tampita sintagma care poate rula in psihicul uman . Existenta isi e singur autosuficienta , nu tre sa o castigi tu care nici nu ai cerut sa existi in primul rand ! Acuma ca tot existi , Existenta tre sa te castige pe tine si nu invers... Nu tre sa te prostituezi ca sa supravietuiesti , cu japca intr-un sistem infect si defect in care esti momit cu idealuri si vise imposibile pentru a-ti fi furate tineretea , luciditatea si spiritul de revolta - sa nu poti sesiza ca lucrurile nu-s in regula si lumea doarme obosita si zombilita , angajata pentru tot restul vietii la un stapan din umbra si care nici nu plateste :)....... ca oricum nu scapi cu viata la sfarsit ! Wat's the big deal or fear about ? Chiar mai putin si decat cei 00,01 , care devin Alice , cauta iluminarea asa ca ce mare scop sau smecherie pentru dilema lui Shakespeare ? Existi sau nu , simplu . Nu tre sa castigi nimic din care nu ai nimic de castigat . E chiar ridicol...

 

Omenirea a ajuns la un stagiu in care adultii devin niste roboti plafonati sclavi ai unui mecanism de care macar habar n-au de ce interese e condus , din cauza ca au fost momiti de tineri inspre obliviune si decadenta fata de propriul suflet si spirit . Educatia e minimalista si orientata inspre nimicuri abstracte si doar folositoare sistemului , care te foloseste sclav si jocului trivia ! iar religia care trebuia sa se implice (pare-se) si complice cu adevarata cunoastere de sine face doar mima si caterinca spirituala condusa de farisei si fanarioti , bleah , si tot asa e inca de cand a fost instaurata de roma-ni ! Doar paravan si fatada - mima si imitatie , doar pentru a fi decorul complet si paharul existentei plin . Uite ai si un pic de mima spirituala ce mai vrei . Tat ii good , tu dormi linistit si maine la munca . :x

Mai grav e ca treburile se perpetua si chiar se accentueaza iar tineretul e in bataia pustii la maxim acum conducand inspre formarea unei societati de vis , upss , in viitor . Cei din piramida viseaza la asta de cand erau mici...

 

*****************

 

Stiam de mai mult timp ca anumiti artisti din industria muzicala si-au vandut sufletul demonilor pentru faima si bani dar nu stiam ca toata industria e sold out . Omg :roll: !

 

Nu trebuie sa cauti mult ca sa iti dai seama... ca lumea nu se ascunde . Tot ce se petrece e chiar in vazul lumii , exact pentru ca ignorantii care rad acuma in fata monitoarelor :) rumegand faza cu vandutul sufletului diavolului pentru favoruri , sa rada in continuare luand o doza pura de vise , lascivitate , glamour , wanna be si agresiune din clipurile de pe eMpTyV programandu-se asftel subconstient si ducandu-si in continuare pe umeri programul de la noua la cinci pentru indeplinirea dorintelor si pornirilor care vin parca... din eter ? :)

 

Oki , nu sunt habotnic religios dar dupa toata organizarea asta minutioasa de inrobire a sufletului uman , imi pare foarte clar ca acolo la varf sunt mai mult decat niste oameni lacomi care trag sforile .

Sunt o gramada de artisti care spun pe fata si repetat ca si-au vandut sufletul diavolului pentru a fi faimosi . Nu stiu ce inteleg ei prin diavol ca-ci eu prin dumnezeu nu inteleg oricum un mos cu barba care a facut totul in 6 zile si care ne vegheaza dintr-un norisor , dar entitati manipulatoare negative (demoni) cu siguranta exista si se pare ca in lumea noastra au sediul ligii exact in varful societatii conducand din umbra totul . Masonii ca masonii , dar Iluminatti sunt liga profesionista . Capii ce stau la masa rotunda !

 

Bineinteles ignorand tot genul muzical rock in special heavy metal unde se simt fiori chiar lol si unde artisti de acolo au cele mai multe confesiuni si inclinatii inspre partea intunecata a fortei p: gasim cea mai evidenta confesiunie de alianta la artistul Jay-Z din muzica Rap !

In anii 90 se plangea ca Iluminati l-au absorbit deja si isi lamenta indecizia intr-o melodie .

 

Acum deja e integrat calumea in familie si impreuna cu bitcha de Rihana (lol) - a precum si cu Beyonce , Kanye West si Lady Gaga - sunt avampostul derutarii tineretului cu ajutorul videoclipurilor muzicale , prin mesaje si continut . Sexualitate explicita , lascivitate si indemnuri la a cauta si se indrepta doar inspre apogeul materialistic si al placerii... Si inoculand chestiile astea obsesiv ! Adica c'mon si mie imi plac si ma atrag ca nu sunt de piatra da e destul de evident ca vor doar sa te duca in eroare si sa-ti fixeze aceasta eroare ca si scop de viata .

Jay Z are conexiuni cu Rockefeller de unde si-a derivat si numele pentru firma sa Rocawear , precum si semnul constant cu mainile indicand piramida cu ochiul atotvazator in miloc .

jay-z-kanye-west-rihanna-run-this-town-roc-illuminati-pyramid-freemason-sign-triangle-devil.jpg

jayzIlluminati.jpg

beyonce-jay-z-occult-mtv-satanic-mk-ultra.jpg

 

 

Astea se stiu mai de mult dar ce nu stiam personal e ca toata industria muzicala e in mainile lor si ca pana si artistul meu preferat e , mai mult sau mai putin , controlat de Iluminatti ! Eminem... Nooooooo !

Defapt am aflat ca toti ce-i care au succes in industria muzicala promoveaza mesajul piramidistilor iar cei care nu sunt de acord sunt bagati cu capul sub apa , metaforic sau nu . Muzica rap fiind prind definitie o revolta sociala , cantaretii provenind din paturi sociale joase si-au cantat mai mereu oful in legatura cu neregulile societatii si sistemului . Tupac Shakur (prieten cu Martin Luther King) fiind prima victima a papusarilor omorat la 25 de ani cand deja era pe val si incepea sa devina celebru prin mesajele sale sociale de revolta si de incurajare din videoclipuri . Intai a fost bagat la inchisoare sa-l sperie si avertizeze dar mai rau l-au facut dupa ce a scapat de acuzatiile false .

 

 

Ultimul bagat cu capul in apa eeee ghiciti cine ? ha ?

Pentru ca nu a vrut sa mai fie condus de Iluminatti , intai a fost denigrat prin faza cu pedoflia si apoi , stiti voi in ce excurise a plecat .

 

 

Alt personaj care nu s-a supus papusarilor e tot un artist rap DMX , care desi era in plin succes muzical acum cativa ani s-a dat la fund intelegand despre ce e vorba . Il chemau astia pe la premiile EmPtYv sa se foloseasca de talentul sau pentru a-si implementa mesajele lor manipulatoare si asta nimic . Ba chiar mergea prin emisiuni private si incerca sa ii demaste . Acuma i-au inscenat si lui ceva avertizandu-l ca urmatorul pas e scufundarea :o: .

 

*****************

 

Hmm , da... Eminem .

Dupa cum spuneam nimeni nu scapa iar cei care au talent ori coopereaza si sunt sutinuti de Illu' gang ajungand apoi megavedete , ori sunt eliminati . Simplu . Eminem s-a ascuns si el vreo 3 ani si apoi a revenit cu albumul Relaps care

pentru cine are ochi sa vada spune multe despre influentele demonilor si mesajul pe care vor sa-l transmita , for real ! :yes:

 

 

Acuma cica vrea sa scape de controlul Illuminati iar ultimul sau album cam despre asta vorbeste ( il gasiti aici http://www.myspace.com/eminem ) . Ascultati melodia asta in care cere divortul ^_^

 

*****************

 

Gasiti aici toata povestea despre industria muzicala supusa demonilor din piramida . :haha:

Vedeti ca sunt vreo 9 parti ! la sfarsitul fiecareia gasiti continuarea celeilalte . Interesant... Think about it !

 

*****************

Editat de Zen`

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Trecem pe muzica bisericeasca si se rezolva. :haha: Psalmi, ode, cintece patriotice. Si intonari din yoga. :yes:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

da, asa tre sa facem. sigur "trei culori cunosc pe lume" si "am cravata mea" nu-s din alea......din piramida.

 

 

watch out la......cine trage de sforile papusilor

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

draga zen ai uitat sa mentionezi uciderea lui elvis,a lui marlin monroe,eminescu,printesei diana si a altor oameni de seama

Editat de andi_

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mie-mi pare ca aceste teorii conspirationiste au iz accentuat de paranoia. Frica te face sa vezi pe intuneric o simpla funie cum se transforma intr-un sarpe furios gata sa te devoreze. Datorita fricilor transformam simpla realitate intr-un scenariu de groaza sau chiar apocaliptic. Facem din prieteni buni cei mai cranceni dusmani, desi ei habar nu au de acest lucru. Cand frica se instaleaza in adancul constiintei, totul din jurul tau iti e potrivnic si la tot pasul vezi pericole si nenorociri. Vorbesc din experienta si nu din auzite, deoarece ca orice om am experimentat la maxim frica pentru a reusi s-o inteleg si sa o transcend. Dominat de frica, usor ajungi in paranoia si de acolo iadul se dezlantuie cu maxima furie. Totul devine negru, rau, chinuitor, dusmanos, grotesc... incepand sa urasti si sa invinovatesti totul in jurul tau.

 

Acest sistem, bun, rau asa cum e, inca functioneaza si asta e bine si de apreciat. Ma intreb, daca eram cu toti in perioada cetelor barbare, pe cine mai dadeam vina? Pe cine mai acuzam de manipulare? Intodeauna omul revarsa in exterior toate negativitatile, improscand si proiectand pe oamenii din jur exact ceea ce ar fi trebuit de mult sa schimbe la ei insasi.

 

 

 

Cat despre Beyonce , Kanye West si Lady Gaga , etc....spectacolul grotesc si lipsit de pudoare se exercita datorita naivitatii si lipsei de cunoastere a ceea ce inseamna adevarata muzica si arta. Publicul lipsit de repere incepe sa considere uratul frumos si frumosul urat. Si asta nu datorita neaparat acelor papusari ori draci impielitati, ci mai degraba datorita ignorantei, nestiintei si lipsei de valori.

 

Ps: Bineinteles ca voi fi acuzat ca fac parte din iluminati sau ca sunt cine stie ce drac impielitat din moment ce am avut o parere contrara in privinta acestor, dupa parerea mea; halucinatii ale fricii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Chestia aia cu vazutul pe intuneric nu ar fi rea. Rea e cealalta, cu vazutul intunericului pe lumina.

Mie nu-mi merge deloc youtubul, pe roporta. Ceva linkuri.

Illuminatti astia, sint aia cy plata luminii? :haha: :yes:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Mie nu-mi merge deloc youtubul, pe roporta. Ceva linkuri.

http://www.youtube.com/watch?v=afUtTKo4t2k...player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=iTvyFmo6Sfs...player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=WKs8UciPLvY...player_embedded

Astea is in ordine cum le-am postat . Dar ultimul e cel care conteaza :x .

http://www.youtube.com/watch?v=DikoLMfnEgE...player_embedded

 

 

De elvis si eminescu nu stiu nimic si nici de printesa diana . Daca stii posteaza . De marlin monroe am auzit de la emil streinu pe la tv si il cred . S-a combinat cu unul din armata si a aflat ce nu trebuia sa afle :haha: .

Mi-am dat seama ca in scoala din scrisoarea a 3-a nu mi-a fost predata decat partea istorica . Cea mai importanta , de critica nu :

 

De-aşa vremi se-nvredniciră cronicarii şi rapsozii;

Veacul nostru ni-l umplură saltimbancii şi irozii...

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La cum apar lucrurile din prezentarea de mai sus, ma gandesc ca poate Silverdane avea dreptate cand spunea ca Pamantul e un fel de inchisoare - poleita si cu lucruri frumoase in ea, pentru cine le poate vedea - insa totusi o inchisoare cu granite spatioase, din care iese cine "evadeaza" prin moarte sau iluminare (a nu se confunda notiunea si actul in sine cu Iluminatii).

 

Insa chiar si daca ar fi asa, optiunile exista. Faptul ca un grup de entitati si oameni controleaza anumite lucruri si situatii in sens disruptiv nu ii face atotputernici peste toti ceilalti. Una dintre optiuni cred ca este a-ti tine atentia treaza si a nu uita de acele lucruri care se simt puternic/indubitabil ca si Binele - oricum esti "furat" macar din cand in cand de "filmele" lor, insa vechii shamani aveau o vorba, care vorbeste despre optimismul fara margini al acestora, si care e buna si in acest context: " Ei (shamanii) au o portita de scapare care spune: Stiu ce e inutil, stiu ca este imposibil si totusi, si totusi ... "

Editat de *Norns*

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Unele lucruri mi s-au parut nitel trase de par, nici nu mai stiu care, dar altele atat de evidente incat am ramas toata noaptea sa urmaresc materiale de genul. Intr-adevar, nu imi pusesem niciodata problema acelor semne. Ca exista o incercare de controlare a maselor imi era evident de multa vreme, dar am crezut mereu ca cei care cunosc adevarata intentie sun in varful varfurilor varfurilor, daca se poate spune asa, si ii prostesc pe ceilalti. Daca insisi artistii participa cu voia lor si in deplina cunostinta de cauza la asa ceva, e mult mai grav.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

zen,eu am auzit ca lui elvis i s-a inscenat moartea prin supradoza de droguri,iar printesa diana a fost ucisa intr-un 'accident' de masina pus la cale printul Charles,de Eminescu nu sunt nici eu sigur....cel mai recent caz este al 'accidentului aviatic' din rusia...unde au fost ucisi toti politicienii polonezi care se opuneau politicilor ue,sua si chiar si ale rusiei.....

Editat de andi_

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×