Sari la conținut
Forum Roportal
Ionellaa

Chist bartholinian

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

hello ! De cateva luni tot merg printre medici ptr acest chist bartholinian. Mi s a spus ca nu e infectat si ca daca nu ma deranjeaza, sa nu ma operez. ( ok....insa, ce fac?? raman cu el??...si mi a raspuns, da ! ). Unul dintre ei....mi a facut punctie, de 2 ori chiar, dar a reaparut dupa contactul sexual. Sincer nu mai am nici o speranta, pentru ca toti m au umflat de pastile. si numai antibiotice....decat poate o incizie, sa ma ajute sa scap de el si sa nu mai reapara. Dar acum 2 sapt am mers la un alt doctor si mi a facut si unele analize, cultura col uterin, secretie vaginala si papanicolau. Vazand rezultatele dna doctor mi a spus ca sunt ok, dar in cultura s a gasit un microb, enterococ. si mi a dat sa iau ciprinol 500 si klion d 100-ovule. Am folosit primul ovul si deja am niste simptome stranii, arsuri...si simt o oarecare incomoditate. Vreau sa stiu daca acest tratament poate infulenta negativ chistul acela :lol:.

As dori sa mi explicati si mie daca sunt ok analizele mele...ptr ca am o oarecare retinere. La examen secretie vaginala mi a iesit- rare celule epiteliale superficiale, rare celule epiteliale intermediare, frecvente leucocite (??), flora microbiana abundenta(??)( predominant bacili).... si la papanicolau nu e bifat decat, celule endocervicale prezente, negativ ptr o leziune intraepiteliala sau maligna, si repetarea examenului citologic dupa tratament. Suna.....putin suspect, cel putin ptr mine. Vreau sa stiu si parerile voastre. In legatura cu aceste analize....si daca aveti cunostinte in cauza, si despre acel chist :|, daca exista vreun remediu naturist... Sincer, mi e cam frica de....cutit !!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca e cineva medic sau asistent de laborator pe aici precis o sa inteleaga tot limbajul si termenii astia de specialitate.Altfel plebea de pe forum nu prea vad cum te-ar putea ajuta cu endocervicalele intraepiteliale leucocite.

Editat de Intifada

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×