Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Mezeluri fine romanesti

Postări Recomandate

unele retete se regasesc in mai multe bucatarii; ghiudemul se gaseste si la noi si la turci si la sarbi, chiar si armeni prepara ghiudem asa ca e destul de greu sa spui ca o reteta apartine numai unei bucatarii anume

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poate au furat-o ei de la noi ca doar ne-au cotropit destul :))

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ghiudemul este un produs extrem de picant. Nu se poate spune ca produsele din bucataria romaneasca sunt cu precadere extrem de condimentate, insa despre cele din bucataria orientala se poate spune asa ceva. In urma extinderilor teritoriale, clar ca au aparut fuziuni in cultura, gastronomia si alte domenii ale popoarelor cotropitoare si cotropite.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai poate l-au luat de la noi si l-au facut pe gustul lor, adica picant :) De ce nu ar fi si varianta asta cea corecta? De ce oare se crede ca doar noi copiem? Nu stiu care-i adevarul, cine o inventat primul acest preparat dar poate fi si al nostru. La fel si sarmalele eu le stiu ale noastre dar se pare ca exista in fel si fel de forme in toata lumea. Pana la urma ideile le vin tuturor, nu numai unui om si gata.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×