Jump to content
Forum Roportal
absolutep0wer

Explozii solare devastatoare vor lovi Terra cat de curand - avertizeaza Nasa

Rate this topic

Recommended Posts

Toate acestea se vor intampla in maxim 3 ani, atunci cand Soarele va ajunge la maximul puterii sale, este mesajul ingrijorator al aceloraşi specialisti.

 

Oamenii de stiinta susţin ca distrugerile vor afecta toata aparatura electronica, de la dispozitivele bancare şi cele din spitale, pana la computerele personale si Ipod-uri. Pierderile financiare s-ar ridica astfel, in urma valurilor fara precedent de energie magnetica, la mai multe miliarde dolari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.descopera.ro/dnews/6427483-nasa...a-cat-de-curand

http://ecoul.blogspot.com/2009/03/explozia...a-din-2012.html

Am mai citit pe net,se pare ca pamantul a si ramas fara aparare (magnetosfera,stratul de ozon) -probabil datorita experimentelor care s-au facut.Nu doar NASA a atras atentia asupra pericolului -se pare ca foarte real.Ne-am putea intoarce fulgerator la "epoca de piatra" -toata tehnologia s-ar dovedi inutila si inutilizabila.

In anii 2006-2007,ar fi trebuit sa fie o perioada de minim a exploziilor solare (sunt cicluri de 11 ani),insa nimeni nu stie de ce,dar activitatea solara in loc sa se diminueze,a crescut mereu -se crede ca exploziile solare ce vor urma vor fi deosebit de puternice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

dar corpul nostru uman va fi afectat? vom suporta vre-o mutatie? vom suferi de vre-un cancer sau ceva de genu? cel mai importatnt...vom muri?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×