Alin2kvl 0 Report post Posted June 16, 2010 (edited) Problema este ca am un pc cred eu destul de bun pt jocurile actuale...prima problema a aparut la jocul cu Batman mergea 5 min si se bloca trebuia sa dau restart...apoi a mai aparut la Prince of persia 4 mi se stica imaginea si trebuie sa dau restart de multe ori se si blocheaza tot pc-ul...azi a mai aparut o problema la filmuletele de pe youyube dak le dau pe calitate HD imi face ca in poza asta 5 secunde merge bine 5 secunde merge asa procesor intel core 2 quad q8400 2.66ghz 2 gb ram placa video nvidia 9500 gt 1gb plaga de baza gigabyte daca a mai avut cineva problema asta sau daca stie cineva cum pot sa o rezolv...pls ajutati-ma Edited June 16, 2010 by Alin2kvl Share this post Link to post Share on other sites
Djlamaiee 0 Report post Posted June 16, 2010 se poate sa fie defecta placa video daca zici ca face asa la filme si jocuri Share this post Link to post Share on other sites
Alin2kvl 0 Report post Posted June 16, 2010 (edited) Nu stiu ce sa zic de placa video azi am reinstalat windowsu si am jucat iar prince of persia a mers cate o jumate de ora pana sa se blocheze filmele din PC merg ff bine la calitate maxima doar cele de pe youtube fac figuri...mai astept pareri Jocurile precum Call of duty modern warfare 1-2 merg cu detaliile la maxim,fifa 10 la fel si multe altele,imi merge chiar si nfs shift mai le mediu Edited June 16, 2010 by Alin2kvl Share this post Link to post Share on other sites