Sari la conținut
Forum Roportal
hans

Orice despre relatia de curvie dintre religie si politica.

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

...Sinteza zilei.De Duminica pana Joi...cu Sfantul Gadea.

Dupa cum sfintii de odinioara nu pierdeau nici o ocazie de a-l prezenta lumii pe Isus Hristos, tot asa unul dintre marii sfinti ai adventistilor, Gadea, nu pierde nici o ocazie de a-L prezenta telespectatorilor pe Isus Hristos. Insa, pentru ca el este un pocait sfant care respecta porunca a patra, ia un mic repaus in dupa amiaza zilei pregatirii=Vineri, si in ziua sabatului=Sambata. Dupa cum bine sugereaza si titlul emisiunii sale tembelizate.Pardon, televizate. :pardon:

Cum il prezinta Gadea pe Isus, necredinciosilor care il privesc la tembelizor? Simplu:seara de seara zugraveste in antiteza cu portretul lui Isus, portretul demonic al unui personaj negativ=stapanirile lasate de Dumnezeu=guvernul si presedentia Romaniei. Desi acesti politicieni care sunt parte a stapanirilor lasate de Dumnezeu nu sunt deloc mai "negri" decat ceilalti din clasa politica in care se invart, totusi, acestia sunt daramati zi de zi, seara de seara de catre acest sfant care este Gadea. Desi Dumnezeul caruia acest sfant se presupune ca-i slujeste poruncise:"Fiti supusi oricarei stapaniri omenesti, pentru Domnul: atat imparatului, ca inalt stapanitor... (1Pet.2:13)

Bineanteles, aceasta denigrare/ponegrire a stapanirilor acestei tari, se opreste in ziua pregatirii si in sabat. Insa cu o vadita parere de rau pentru timpul astfel pierdut, conform cu Scripturile care spun:"Cand va trece luna noua, ca sa vindem graul, si Sabatul, ca sa deschidem granarele, sa micsoram efa si sa marim siclul, si sa strambam cumpana, ca sa inselam?" (Amos.8:5) As completa eu:"...cand va trece sabatul, ca sa putem sa ne ascutim limba si sa ne incordam buzele ca niste arcuri pentru stapanul Felix :pardon: ? "

Astfel, Sfantul Gadea zugraveste imaginea celui rau, adica exact "stapanirile lasate de Dumnezeu", insa nu-si da seama ca tocmai el, care denigreaza si instiga la revolta, se potriveste portretului celui despre care se spune:"...parasul fratilor nostri, care zi si noaptea ii para inaintea Dumnezeului nostru, a fost aruncat jos". (Apoc.12:10)

Astfel, departe de a-l prezenta lumii hipnotizate de tembelizor pe Isus Hristos, Sfantul Gadea da un exemplu de CUM NU TREBUIE SA FIE UN CRESTIN. POCAIT.

Asadar, pozitia acestui sfant pocait implicat in relatia cu curva care se numeste politica(caci politica este o curva, nu-i asa?), este echivalenta cu cea a unei sfinte pocaite care are serviciu in fiecare seara pe Calea Turzii, insa care cu greu se abtine(dar totusi, se abtine!) in ziua pregatirii si in ziua sabatului de la indeletnicirea ei "nobila". Cine citeste, sa inteleaga! :doh: Iar cine nu intelege, sa faca bine sa se informeze...

Editat de hans

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce sucite-s ideile in spatele conceptiilor!!! dar de ce trebuie folosit cuvantul curva in religie??? doar sa sparg gheata ca acest subiect este destul de corupt sa nu zic altfel.

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
dar de ce trebuie folosit cuvantul curva in religie???

Pentru ca nu exista un alt termen care sa prezinte fidel acea atitudine. :pardon:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Și uită așa, dacă nu trece azi moțiunea, Udrea dă șampania. Asta in cinstea taieri, de catre administrația pusă de Dumnezeu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Ca sa demonstram astfel intregii lumi ce inseamna o tara majoritar ortodoxa, nu-i asa? Decat sa muncim, mai bine ne rasculam impotriva vointei divine...caci asta este esenta ortodoxiei, nu-i asa? :pardon:

 

Se vede ca predicile Sfantului Gadea isi fac efectul ...bea si drojdiile!

Dupa cum spunea cineva, la tembelizor suntem invatati ca noi, ca si cetateni cu drepturi depline ai acestei tari avem dreptul sa desfiintam pe cine vrem noi. Chiar si fizic...si mai ales fizic. Caci daca liderii si formatorii nostri de opinie ii desfiinteaza prin cuvant pe interlocutorii lor, chiar daca nu au dreptate, atunci de ce noi, care traim intr-o democratie in care poporul hotaraste, de ce n-am putea la scara nationala...insa nu la nivelul vorbelor, ci a faptelor... :pardon: :doh: :D

Poi văd că " or

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Cat despre copii...ce ar trebui sa facem acuma?Sa iesim in strada ca grecoteii? Sa-i instigam asemenea sfantului la rascoala/denigrare?Asta sa ii invat? Sa ii invat ca pe vremea lui Ceasca copiii primeau apartamente moca, iar astazi ei vor primi de la "stapaniri" ciuciu...???Nu. Trebuie invatati sa munceasca, pentru a se adapta schimbarii lumii in care traim. Asa ca, nu le mai plange de mila pensionarilor, care desigur au primit casa moca de la regimul Ceasca, ci copiilor de astazi care daca nu muncesc pe branci, nu primesc asa ceva de la nimeni...eventual sunt pusi pe liber de catre patron...

Poi tocmai asta spuneam. Unde să muncească? Aaaa, să se camufleze printre cei ce muncesc. Bun sfat.

Rahatul ăla de Constituție, de alfel anulată din 1994 prin sentință penală, PREVEDE, printre altele că, "autoritățile instituite de Dumnezeu" ca să conducă statul TREBUIE SĂ ASIGURE CETĂTENILOR UN TRAI DECENT. Asta

Editat de dulgherul

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
:pardon: n-am auzit pan-acum nici de asta, ... 100 de lei pe vremea acea precis nu era suma are, insa acum de taiat 25% din veniturile populatiei, e prea de tot.

Da,

Editat de dulgherul

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×