Sari la conținut
Forum Roportal
fllorina

Sfanta Manastire Lainici din Judetul Gorj

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

ehe... de atunci s-a schimbat cate ceva p-acolo. tu ai fost draguta si ai surpris in imaginile tale biserica manastirii care e mai noua. la vremea aceea era. pentru ca acum se inalta o noua biserica alaturi de cele doua: cea foarte veche superb intretinuta de la intrarea in incinta manastirii imediat pe stanga si cea aparuta ulterior, mai mare si mai frumoasa situata in vecinatatea primeia. ei bine, biserica cea noua va fi una grandioasa, de mari dimensiuni dar nu sunt sigura ce se va incadra armonios in incinta manastirii care are INCA un aer decent, elegant si inaltator.

 

:doh:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intr-adevar, nu am mai fost de un an, pe atunci se turna o temelie. Daca a mai ajuns cineva, poate mai posteaza fotografii in acest topic... :rot:

 

Tot de Manastirea Lainici tine si Schitul Locurele. Este la aproximativ 5 kilometri de urcat pe munte, pe un drum forestier. Peisajele sunt de vis! Aici se afla si Parintele Firmilian Gherasim, autorul cartii "Ortodoxia si eroarea evolutionista". Cine ajunge acolo, nu poate sa rateze Schitul Locurele!

 

http://florina.megablog.ro/2009/03/11/schitul-locurele-gorj/

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×