Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
fllorina

Sfanta Manastire Lainici din Judetul Gorj

Rate this topic

Recommended Posts

ehe... de atunci s-a schimbat cate ceva p-acolo. tu ai fost draguta si ai surpris in imaginile tale biserica manastirii care e mai noua. la vremea aceea era. pentru ca acum se inalta o noua biserica alaturi de cele doua: cea foarte veche superb intretinuta de la intrarea in incinta manastirii imediat pe stanga si cea aparuta ulterior, mai mare si mai frumoasa situata in vecinatatea primeia. ei bine, biserica cea noua va fi una grandioasa, de mari dimensiuni dar nu sunt sigura ce se va incadra armonios in incinta manastirii care are INCA un aer decent, elegant si inaltator.

 

:doh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intr-adevar, nu am mai fost de un an, pe atunci se turna o temelie. Daca a mai ajuns cineva, poate mai posteaza fotografii in acest topic... :rot:

 

Tot de Manastirea Lainici tine si Schitul Locurele. Este la aproximativ 5 kilometri de urcat pe munte, pe un drum forestier. Peisajele sunt de vis! Aici se afla si Parintele Firmilian Gherasim, autorul cartii "Ortodoxia si eroarea evolutionista". Cine ajunge acolo, nu poate sa rateze Schitul Locurele!

 

http://florina.megablog.ro/2009/03/11/schitul-locurele-gorj/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×