Sari la conținut
Forum Roportal
KamaradNew

Probleme cu pc-ul

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

salutare la toata lumea daca ma puteti ajuta cu o problema legata de calculatorul meu deacasa :| ... deci vreau sa pun windosu : bag cd xp ... oricare nu coneteaza , ajung formatez hdd fac partiile alea alea al formateaza si cand ajunge la partea cu copy to file setup acolo chiar dupa formatare ami da conot copy to file dll :P ami da esc F3 sau enter ... chestia ca am incercat mai multe windosuri si la fel face ... acuma am reusit sa pun pana la urma xp dar , nu ma lasa sa instalez nici un program nici macar palca de sunet si antvirus ...adica chiar nimica nu ma lasa sa instalez :o: ce ziceti ma puteti ajuta cu ceva si pe mine rog frumos din tot sufletul meu :P chiar nustiu ce sai mai fac ... multa lume a zis ca e de la cd-rom sau cd xp sau fishele sau de la ddrm ... dar am schimbat am pus altele si tot la fel face :) rog frumos ajutatima nustiu ce sai mai fac la pc asta :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Adica .... baga fisierele in memoria ram, nu inteleg :D sincer nu stiu ce sa-i fac. Uite, de jumate de luna nu stiu ce sa-i fac. Nici un program nu ma lasa sa instalez :D Nici sunet, nici bsplayer, nimic :| Deci chiar nimic ... am incercat chiar azi de dimineata sa pun iar un alt cd Xp si la fel face :clap: Nu-si ia toate dll-urile alea ce trebuie sa si le ia dupa formatarea hdd, intelegi ? Si daca dau sa sar peste, sa-i dau skip .. il instaleaza xp`ul dar nu ma lasa sa intalez la fel niciun program :clap: Chiar rog fain daca se poate sa ma ajute careva :tease:

 

Si inca ceva, stau pe el cam ... sa zic 20 de minute asa, cum e el fara sunet, fara .... si se restarteaza :tease: si mor de nervi sigur stiti unii din voi cum e sa nu ai pc`ul sa-l poti folosi :hi:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
adica .... baga fisierele in memoria ram nu inteleg mane :blink: sincer nustiu ce sai fac uite de juma te de luna nustiu ce sai fac nici un prog nu ma lasa sa instalez :blink: nici sunet nici bsplayer nimic :| deci chiar nimic ... am incercat chiar azi de dimineata sa pun iara un alt cd Xp si la fel face :blink: nusi ia toate dll alea ce trebe sa si le ia dupa formatarea hdd intelegi ? si daca dau sa sar peste sai dau skip .. al instaleaza xp`u dar nu ma lasa sa intalez la fel nici un program :lol2: chiar rog fain daca se poate sa ma ajute careva :lol2:

 

si inca ceva stau pe el cam ... sa zic 20 de minute asa cum e el fara sunet fara .... si se restarteaza :lol2: si mor de nevi sigur stiti uni din voi cum e sa nu ai pc`u sal poti folosi :lol2:

 

 

Editat de NICU LUPUL ALB

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×