Sari la conținut
Forum Roportal
Marinel

Povestiri din "Epoca de Aur"

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Marinel asta-i din ciclu` povestiri povesti basme nu ?!

Ca ai uitat sa zici ca ITS a fost de fapt un zbir pentru judetul Salaj. Trimis de Ceausescu in Salaj tocmai ca vorba ta, Salajul era cam discret. Adica umpic inapoiat din punctul de vedere al directivelor de partid pe linie de dezvoltare economica; unde se face palinca da` nu se "facea" masini-unelte atat de dragi tovarasului.

Astfel, desi pe motive disciplinare (tipul era un histrion de fapt, prieten de pahar cu Nicusor caruia ii era si umpic unchi- din partea ei) aterizeaza intre coclaurile Salajului incepe o epurare in masa(taie si spanzura) si schimba tot activul de partid si stat in doi ani si conform directivelor partidului trage 3-4 fabrici-intreprinderi de "interes national" respectiv tzevi si sarma, in buna traditie a politicii de repartizarea judiciosa a economiei nationale, respectiv cianuri uraniu si nitrati in ardeal, si industrie constructoare de automobile avioane si locomotive in sud.

Inca o data iti reamintesc ca datorita slugarniciei lui ITS fata de cuplul imbecil de la bucuresti, in Salaj ne-am facut scoala la lumina lampii de petrol si am papat pita unsa.

Cu cutitul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×