Sari la conținut
Forum Roportal
gura lumii

Pus sa aleg intre familie si ea

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Inca de la inceputul relatiei noastre am avut probleme cu familia mea, care fara motiv nu o placeau. Certurile au continuuat si m-am trezit in postura de a trebui sa ma izolez de familie ca sa fiu cu ea. Poate o faceam pentru ca tineam asa de mult la ea sau poate din ambitie, sa le arat parintilor ca nu ei imi conduc viata. Si uite asa a inceput relatia noastra. Eu dintr-o familie instarita, in care nici o fata nu se ridica la nivelul asteptarilor parintilor mei. O stare conflictuala inceputa de la prima mea relatie, pana la actuala.

De cum am decis sa raman cu ea, parintii mi-au blocat accesul la conturile familiei, declarandu-mi conflict deschis. Se spune ca daca ti la copilul tau, de dragul lui ii accepti relatia. Dar se pare ca in cazul de fata nu este valabila vorba.

Relatia noastra a inceput sa fie tot mai puternica si ne faceam planuri ca in viitorul nu foarte indepartat sa ne casatorim.

Si anii au inceput sa treaca si din acest motiv prietena devenise dusmanul de moarte al mamei. Devenisem fiul renegat. Si asta doar pentru ca am avut curaju, sa-i infrunt si sa incerc sa-mi traiesc si eu viata.

Problema care ma apasa este ca mama se simtea rau si in urma analizelor s-a depistat ca are cancer intr-o stare avansata.

Sunt pus in situatia in care sa las de la mine si sa merg eu sa incerc sa ma impac cu ei, deoarece s-ar putea sa nu mai traiasca mult. Dar daca fac asta sunt constient ca trebuie sa renunt poate la relatie.

Sunt pus sa aleg intre familie si ea. Ce sa fac?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Si anii au inceput sa treaca

 

 

E asa de greu de luat o decizie sau de rezonat pe mama in ziua de azi??? sau chiar ai nevoie de conturile familiei ...

Nu lucrezi ... presupun ... ca altfel o vizitai pe mama de cateva ori pe an cu ocazii speciale!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pai..ei vor raamne mereu familia ta, ca te reneaga sau nu..ca va impacati la un moment dat sau nu.

ideea e ca de aici inainte trebuie sa iti faci tu familia ta.

si in plus, TU stai cu femeia ta, NU ei.

 

Cat despre mama ta, caut-o. Mergi numai tu daca nu o accepta pe iubita ta..nu ii ascunde insa ca esti mahnit ca nu te poate accepta asa cum esti si dupa cum alegi sa iti traiesi viata.

Insista pe faptul ca indiferent de femeia care iti e alaturi, ea tot mama ta ramane si daca nu se poate altfel, va veti rezuma strict la vizitele tale, atunci cand poti.

 

Dar mergi la mama ta..si numai o data/de doua ori pe saptamana sa o vezi. sa ii spui ca o iubesti. lasa de la tine. Tu poti.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mergi la mama ta singur in vizita odata sa vezi ce iese. Cred ca in situatii limita nu se vor mai gandi la raul din urma, ci se vor gandi mai mult la boala. Nu stii ca omul cand da de greu devine mai bun si mai dispus aa iertare?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

si de ce ti-ai ales nick gura lumii?

asta te preocupa pe tine?

 

1. trebuie sa mergi s-o vezi pe mama ta, indiscutabil. Pui mana pe telefon si vorbesti cu ea, e mult mai simplu decat pare si nu te va repezi.

 

2. eu nu cred ca prietena ta, ca o femeie cu capul pe umerii ce este s-ar putea supara ca te duci sa-ti vezi mama bolnava. O anunti ca trebuie sa mergi s-o vezi pe mama si gata. Daca vrea sa mearga cu tine, bine, daca nu, nu. Daca se enerveaza, atunci ar fi indicat sa te mai gandesti si in ceea ce priveste casatoria...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Lucrez, dar mi-a interzis sa mai le calc in casa cat am relatia. Dar e vb ca din sange apa nu se face.

 

 

Lasa acele vorbe pentru altii .... credeam ca esti minor sau student. Nimeni nu-ti spune sa uiti pe ea insa te uiti si tu ce-ti primeaza in viata.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×