Sari la conținut
Forum Roportal
The Bitch

CANALE DE TELEVIZIUNE !

Postări Recomandate

1 National Geographic

2 Viasat History

3 Discovery Civilisation

4 Discovery Channel

5 Discovery World

6 Discovery Sci-Fi

7 Viasat Explorer

8 National Geographic Wild

9 Eurosport1&2

10 Publika TV

11 Jurnal Tv

12 Protv Chsinau & Ro

13 NIT

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cand ma uitam la tv imi placea sa ma uit la CNN, mai ales la nenea Larry (King). Si ma mai uitam la Realitatea,desi nu-mi placea (poluare vizuala), National Geographic, Mtv, Boomerang. Acum ,singura chestie la care ma mai uit cu placere este Dr. Oz. :frusty:

Editat de Waterina

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

M-am saturat de asa zilese canale de "divertisment" :lol: asa ca o sa incep eu cu top 6 canale tv preferate :lol: :

1.Discovery Science

2.Discovery Channel

3.HBO

4.Animax TV (se cam prostesc si astia)

5.Cartoon Network

6.National Geographic

 

Ok acum topul cu cele mai praf canale care le cred ;) :

1.OTV

2.KanalD

3.ProTV (nici macar nu sunt pro, au castigat un premiu si gata sunt smecheri)

4.Antena1

5.PrimaTV (prima de la coada poate)

 

Sa va vad pe voi acum :crazy:

 

scuze d-abia acum am vazut ca mai e un topic asemanator la : CANALE INTERNATIONALE! Daca administratorii vor sa stearga acest topic ok, daca nu sa va aud

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Topic combinat, rezultat din unirea topic-ului deschis de DevilMayCry - Topul vostru de canale tv, Ce canale va plac cel mai mult? - azi, 21 Iulie, la ora 1 : 29 p.m., cu cel actual: CANALE DE TELEVIZIUNE.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Netflix te va taxa în plus din 2023. „Am decis să avem o abordare atentă.” Care este explicația

Netflix urmează să vină și cu alte noi surprize pentru abonații săi.

Netflix a anunțat oficial că va percepe abonaților o taxă lunară suplimentară celor care împart cu alții acreditările de conectare începând cu începutul anului 2023. Utilizatorii vor putea să aibă conturi secundare, ca parte a efortului său de a „monetiza partajarea contului”.

https://evz.ro/netflix-te-va-taxa-in-plus-din-2023-am-decis-sa-avem-o-abordare-atenta-care-este-explicatia.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • De la FOC NEWS: -Tucker Carlson, acuzații la adresa experților în schimbări climatice: „Urăsc Pământul, urăsc natura, vor să ne controleze și trebuie să recunoaștem asta”
  • Fox News va plăti 787 milioane de dolari pentru pune capăt unui proces în care era acuzată că a calomniat o companie de vot
  • Dezvăluire. Rupert Murdoch a decis concedierea vedetei Fox News, Tucker Carlson
  • Surse Fox News au declarat pentru un reporter de la LA Times că Rupert Murdoch însuși a luat decizia de a-l concedia pe Tucker Carlson. Murdoch l-a concediat din două motive, spun aceste surse.

    Un proces extrem de costisitor

    În urmă cu mai puțin de o săptămână, Fox News a ajuns la o înțelegere cu Dominion Voting Systems în procesul de defăimare intentat de compania de tehnologie electorală împotriva rețelei pentru 787,5 milioane de dolari. Ca parte a descoperirii în acel proces, au fost publicate comunicări între angajații Fox, dintre care unii au cerut să rămână redactate de către avocații Fox.  Fox News nu a abordat motivele specifice pentru care rețeaua și Carlson s-au despărțit, spunând într-o declarație de luni dimineață: „FOX News Media și Tucker Carlson au fost de acord să se despartă. Îi mulțumim pentru serviciile aduse rețelei în calitate de prezentator și, înainte de aceasta, în calitate de colaborator.”  Carlson nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii, notează publicația citată.

  • *Doresc la bosorogul si MF*r Rupert Murdoch o moarte chinuitoare in timp scurt de acum, ca si in ultimele clipe al vietii este scarbos cu altii, dar in comparatie cu el, tinerii au viata inainte, iar el doar de groapa se apropie.   De asta Avocatii nu l-au lasat sa se mai casatoreasca pentru a mia oara, si bine au facut.  Sa crepe singur cu bani in gura."

https://evz.ro/dezvaluire-rupert-murdoch-a-decis-concedierea-vedetei-fox-news-tucker-carlson.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Exclusiv. Subiecte Interzise!!!

„Marile întrebări care ne modelează viitorul nu sunt deloc discutate: mai multe libertăți civile, progresul științei, schimbările demografice, puterea corporativă, resursele naturale… discuțiile despre asta nu sunt permise.

Discuțiile din mass-media au devenit incredibil de stupide și fără sens, iar dezbaterile despre lucruri importante au fost interzise prin decizia partidelor politice şi a finanțatorilor acestor”. Declarațiile îi aparţin lui Tucker Carlson, jurnalistul recent concediat de FOX NEWS, şi sunt valabile cu asupra de măsură peste tot în lume, inclusiv în România. La noi, cele mai importante dezbateri publice sunt, culmea, cum să mutăm data Paştilor şi cum să semnăm petiţii pentru închiderea România TV.    Nimic despre banii cheltuiţi aiurea pe o campanie de vaccinare catastrofală, nimic despre lipsa forței de muncă, nimic despre nivelul înfiorător de scăzut al performanţei celor care ne conduc. Bogdan Comaroni, Tavi Hoandră şi Robert Turcescu discută subiecte interzise şi teme pe care globaliştii le ţin ascunse opiniei publice. HAI Live, de la 12.00, pe canalul de YouTube HAI ROMÂNIA şi pe pagina de Facebook evz.ro. Meriţi să ştii!"

https://evz.ro/exclusiv-subiecte-interzise-hai-live-cu-turcescu-video.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×