Sari la conținut
Forum Roportal
Marius Baldovin

Marius Baldovin solist de muzica etno si populara in devenire

Postări Recomandate

Se numeste Baldovin Marius nascut la data 10 martie, solist de etno si de manele , numele lui de scena este numele lui de familie : Marius Baldovin .Artistul de etno face de 2 ani Cursurile de muzica la Scoala Populara de Arta Targu-Jiu.Marius se afla in Centrul de Plasament aproape 18 ani cat si varsta lui pe care o are..El colaboreaza cu artistii de mare valoare cat si cu studiourile mari din Romania( audio-video) cum ar fi: Studioul Dan Junioru din Timisoara , Nelu Ciulin ,etc, si altele. Marius a fost in nenumeroase cluburi si discoteci pentru ca oamenii sa il auda.Sa mai spunem ca el a fost si la emisiunii de nenumeroase ori cum ar fi: GorjTV, Tele3, Antena1 Targu-Jiu,OLTENIA 3Tv, Etno Tv.Marius un artist cat de cat bine cunoscut pe piata asta romaneasca a muzicii este un bun compozitor sa zicem noi cat de cat dar si modernist in lumea shopingului.El a luptat pentru ceea ce este acum adica ,,muzica,, pentru el este o simpla jucarie spune el.Marius este in clasa a 12 ne spune acest artist ca scoala pentru el e o buna ampla pentru ce cee vrea sa devina si spune ca nu renunta la scoala pentru sub orce forma si vrea sa dea si la facultate spune acest artist.

 

Marius Baldovin v-a pregatit ca anul 2009 de Craciun sa va umple masa cu colinde de suflet.El fiind un sociabil deoarece spunem noi a colaborat la o melodie de craciun,,Noua pe pamant,, Cu All Stars si Nicolae Furdui.In data de 1.02.2010 Marius Baldovin a colaborat cu un artist cunoscut: Leo.

Marius Baldovin s-a pregatit de o melodie etno-dance cu numele,,99 de cumatrii langa mine am,, si cu un videoclip marca Florinel Style .In data de 1.03.2010 - Marius Baldovin a fost invitat la o emisiune de pe Televiziunea Tele3 ,, CAFFE TIME,, prezentat de Bacio .

In data de : 09.04.2010 - Marius Baldovin a fost invitat in Emisiunea,, Incomod 100% ,, cu Claudiu Matei si Iulia de pe Canalul ACCES TV TARGU-JIU o super emisiune cu invitatii de renume.

 

O noua informatie despre artist 1: Marius Baldovin a fost invitat pe data de 14.04.2010 la Emisiunea,, Asa-i hora la romanii,, prezentata de Roxana Vasniuc de pe ETNO TV alaturi de Carmen Serban,Corina Bocsa,Ionut Galani,Anna.Iar pe data de : 15.04.2010 - a fost invitat la Emisiunea ,, Varzaneata,, cu Varza,Emi,Florin pe ETNO TV.

 

O noua informatie despre artist 2: Marius Baldovin a fost invitat pe data de 04.05.2010 la Emisiunea,, Varzaneata,, prezentata de Trupa Varza si Coapta zis numele ei de scena in emisiune.

Marius Baldovin a fost invitat pe data 04.05.2010 si la Emisiunea,, Asa-i hora la romanii,, prezentata de Roxana Vasniuc fosta prezentatoare de la Meteo de la KanalD, alaturi de Vasile Vilcu.

Marius Baldovin a fost invitat pe data de 05.05.2010 la Emisiunea,, Vis de dimineata ,, de pe OLTENIA 3Tv , prezentat de Dorin Dumitru O noua informatie despre artist 3: 09.05.2010 - Marius Baldovin a fost invitat la o noua emisiune de pe GorjTv prezentat de Bacio si Luisa ,,Matinal Bestival,, numai pe GorjTv. Marius Baldovin a fost invitat la Zilele Orasului Motru 21-23 mai 2010 un recital de minim 30 minute cu acest solist de muzica etno : Marius Baldovin

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Marius Baldovin a fost invitat la Zilele Orasului Motru 21-23 mai 2010 un recital de minim 30 minute cu acest solist de muzica etno : Marius Baldovin

Carevasazica, Marius Baldovin a sustinut un recital de minim 30 minute cu Marius Baldovin?

Deci e un duet.

 

Daca mai si vorbesti despre tine la persoana a III-a, nu ma mir sa fiti tripleti de fapt.

 

Succes.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Marius un artist cat de cat bine cunoscut pe piata asta romaneasca a muzicii este un bun compozitor sa zicem noi cat de cat dar si modernist in lumea shopingului.

 

Asta mi-a placut intens.

 

La mai mare, Mariuse!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

OOOOOOOO, cat de cat compozitor sau modernistin lumea shopingului?? ca nu mi-e foarte clar

si mi se pare o chestie importanta

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×