Jump to content
Forum Roportal
AMYRA_12D

Cancerul este o ciuperca si se poate vindeca!

Rate this topic

Recommended Posts

De curand am dat peste un articol pe un site...care m-a pus pe ganduri...putin spus.

 

Articolul este in legatura cu cancerul si, cel putin din ceea ce prezinta acel articol reiese ca :

 

1. cancerul este vindecabil 100%, dar nu se doreste punerea pe piata a tratamentelor adecvate, pentru ca este mult mai profitabila dpdv financiar o boala "incurabila"...

 

2. cancerul este un fung...si atat.O infectie cu o ciuperca pe care o avem oricum in organism si la care suntem expusi zilnic, anume candida. Atunci cand avem sistemul imunitar slabit, din orice motive (de obicei stress, alimentatie nesanatoasa,poluare,etc) si ne infectam cu aceasta ciuperca...daca nu reusim sa o scoatem din sistem in timp util si se "fixeaza" pe un anumit organ...formeaza o colonie ...care efectiv "mananca" acel organ, il roade.Si se extinde...bineinteles.Antidotul?SIMPLU : bicarbonatul de sodiu!!! Va suna familiar??Mai ales femeilor ar trebuii...pt ca se stie, daca ai o infectie urinara pui "popo"-ul in apa calda cu bicarbonat nealimentar si te vindeci....

 

Redau mai jos cateva citate din articol, daca aveti rabdare va rog sa intrati pe http://fymaaa.blogspot.com/2010/05/canceru...i-se-poate.html si sa cititi integral.

 

"Am aratat intr-un articol publicat pe 9 august 2009, faptul ca un anumit om, dr. Richard Day care era seful organizatiei Planificarea Familiei (organizatie eugenica sustinuta de familia Rockefeller) a tinut o intalnire restransa pentru medici in 1969 in Pittsburg, unde a relatat despre transformarile societatii globale care urmeaza pe viitor.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
...pt ca se stie, daca ai o infectie urinara pui "popo"-ul in apa calda cu bicarbonat nealimentar si te vindeci....

 

...a descoperit faptul ca boala de cancer este o ciuperca cauzata de candida, care este un organism micotic si care oricum traieste in organismul uman in cantitati mici, chiar si in oamenii sanatosi. In mod normal, sistemul imunitar tine aceasta ciuperca sub control, dar cand Candida din corp metamorfozeaza intr-un fungi mai puternic, atunci pot apare probleme mai grave si chiar cancerul.

 

Va imaginati ce deficiente pot avea copiii din ziua de azi cand ei primesc 25 de vaccinuri sau combinatii de vaccinuri pana la varsta de 2 ani (aceasta este situatia in America, in Romania copii primesc 10 vaccinuri pana la varsta de 1 an si inca 5 pana la varsta de 14 ani) si toate aceste vaccinuri se fac in timp ce sistemul imunitar inca este in formare.

 

...iar apoi a fost inchis pentru 3 ani pe motivul ca a fost gasit vinovat de cauzarea mortii unor pacienti pe care i-a tratat.

 

Tu esti chiar mai tare decit Infinitus/Invictus.

 

Am selectat pasajele cele mai "paranormale" din ce-ai postat tu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tu esti chiar mai tare decit Infinitus/Invictus.

 

Am selectat pasajele cele mai "paranormale" din ce-ai postat tu.

 

 

Ce e paranormal in asta??Daca ai avea copil ai stii cate vaccine li se administreaza...n-am intels ce n-ai inteles.Am dat cateva citate din acel articol pt ca nu toata lumea are timp/rabdare sa citeasca tot articolul.Care e problema ta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

"8-year-old cancer patient loses both legs and now fights for her life" ... intrati aici

 

O fetita de 8 ani din Phoenix, Arizona pacient de cancer pierde amandoua picioarele de la genunchi in sus si acum lupta pentru viata ei. Este o poveste trista din cele mai recente stiri din Arizona. A fost la un party in piscina si s-a simtit cam rece la picioare ... dar la spital au stabilit ca un cancer care deja i-a atacat plamanii si inima este culpritul ca si muschii picioarelor este deja fara sange oprit de metastazarea cancerului ireversibil ... n-a ramas decat amputarea si speranta in ceva mai bun!!! De ce trebuie copiii sa sufere de cancer ????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intr-adevar, poate fi adevarat ceea ce spui. Eu m-am documentat in ceea ce priveste acest subiect si am gasit o informatie (de pe site-ul Huldei Clark) potrivit careia anumite forme de cancer pot fi provocate de anumiti paraziti din organism, este vorba de Fasciolopsis Buski. Acest parazit se gaseste nu numai la bolnavii de cancer, dar si la cei afectati de Alzheimer sau boala Crohn. Pe langa acest Fasciolopsis Buski, o alta cauza ar fi, potrivit dr. Clark, alcoolul propilic (inclusiv izopropilic despre care inca se mai crede ca ar avea efect antiseptic, desi anumite studii au confirmat toxicitatea acestuia). Dar revenind la parazit si la tratamentul eficient pentru eliminarea acestuia cat si a altor categorii de viermi intestinali, din experienta unei prietene, pot spune ca tinctura de nuc negru (american!) are efecte in tratarea cancerului de col uterin, alaturi de capsulele de pelin si cuisoare. Nu pot sustine ca vindeca in proportie de 100% cancerul, asta numai cel de sus stie, dar prietena mea a obtinut rezultate foarte bune, analizele fiind imbucuratoare. Eu urmez tratamentul cu tinctura de nuc negru american pentru a elimina parazitii intestinali si este foarte comod de urmat, intrucat il iau o singura data pe saptamana, conform schemei de tartament.

Prin urmare, este foarte posibil ca aceasta afectiune sa fie provocata in multe cazuri si de o ciuperca, asa cum am mai citit, in special Candida, asa ca atentie mare, daca nu doare, nu inseamna ca nu poate fi ceva grav!

Multa sanatate!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×